Skype installeren op iphone?

Skype installeren op iphone? discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Probleem!!! hoe moet je skype installeren op je iPhone ? Is dat ook via sources dat je dat moet doen? is er iemand met geduld ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 18 mei 2008, 16:18
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 april 2008
Locatie: stekene
Berichten: 4
Stuur een bericht via MSN naar jeske
Standaard Skype installeren op iphone?

Probleem!!!
hoe moet je skype installeren op
je iPhone? Is dat ook via sources
dat je dat moet doen?
is er iemand met geduld die de moed
heeft om me dat uit te leggen?
tenk joe ;-)
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 18 mei 2008, 16:20
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 8.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 8.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 21 maart 2008
Locatie: Drachten
Berichten: 6.116
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Met de app fring kun je skype gebruiken.
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #3  
Oud 18 mei 2008, 16:27
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 april 2008
Locatie: stekene
Berichten: 4
Stuur een bericht via MSN naar jeske
Standaard

Wa is app fring?
  #4  
Oud 18 mei 2008, 16:38
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 8.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 8.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 21 maart 2008
Locatie: Drachten
Berichten: 6.116
Send a message via twitter to iMario
Standaard

fring kun je installeren in de Installer, voor meer informatie erover gebruik je tog ff de zoekfunctie
  #5  
Oud 21 mei 2008, 10:00
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 maart 2008
Locatie: Delft
Berichten: 32
Standaard

je hebt ook gewoon iSkype bij iSpazio Apps staan als je eerst de source hiervan invoert! werkt echt perfect dit programmatje
  #6  
Oud 21 mei 2008, 10:29
Redchilly's schermafbeelding
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 maart 2008
Locatie: Hilversum
Berichten: 262
Stuur een bericht via Skype™ naar Redchilly
Standaard

Fring werkt perfect bij mij, ik gebruik mijn account op verschillende toestellen. (ok, op het moment eigenlijk alleen de iPhone)
Inloggen met account en dirtect toegang tot Skype en MSN (meer gebruik ik niet)
  #7  
Oud 9 juni 2008, 13:03
» iPhone US 16GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 mei 2008
Locatie: België
Berichten: 50
Standaard

Ik heb daarnet de nieuwe Fring versie 0.9786 geïnstalleerd i.c.m. met mijn Skype account.

Bel ik een Skype account dan hoort de tegenpartij mij goed, maar hoor ik deze toch wel iets minder goed. Een beetje metaalachtig.
Bel ik dezelfde Skype contact via de PC is de gesprekskwaliteit zelfs beter dan met een gewone telefoonverbinding.

Wat is jullie ervaring met Fring i.c.m. MSN en Skype? Zijn de gesprekken bij jullie wel zeer goed?

Laatst gewijzigd door fico99; 9 juni 2008 om 13:08.
  #8  
Oud 9 juni 2008, 13:41
Amp.'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 november 2007
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 707
Stuur een bericht via MSN naar Amp.
Standaard

Fring is super

@ wss is de codec van Fring zo klein mogelijk zodat het niet veel opvalt tussen al het andere dataverkeer
  #9  
Oud 9 juni 2008, 16:10
» iPhone US 16GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 mei 2008
Locatie: België
Berichten: 50
Standaard

Weet er iemand hoe je het volume kan regelen als je met Fring telefoneert?

Tijdens een Skype/Fring gesprek werken de externe volumeknoppen bij mij niet
Misschien vóór het bellen ergens instellen? Maar waar?
  #10  
Oud 1 september 2008, 18:53
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 april 2008
Berichten: 109
Standaard

ken je skype ook via cydia installere.

had een site toe gevoegt maar hij kan um niet vinden om te donloade
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Skype voor iPhone geschikt gemaakt voor Skype tv-chat iCulture iPhone nieuws 0 10 februari 2011 12:40
Skype op pauze na verlaten skype scherm (backgrounder) UpturnedL1fe iPhone Apps 8 15 augustus 2010 01:29
Incoming for Skype: gebruik Skype op de iPhone via 3G en EDGE iCulture iPhone nieuws 0 16 juni 2009 21:00
IM+ for Skype: chatten en bellen via Skype iCulture iPhone nieuws 6 2 maart 2009 00:40
Gezocht Skype to Skype app Gerwin iPhone Apps 3 11 maart 2008 13:44

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:05.