TMobile iPhone met een Vodafone abbo?!

TMobile iPhone met een Vodafone abbo?! discussie in T-Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik heb heel veel combi's gehoord, maar dit roept toch wel even vraagtekens op?!...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > T-Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 8 juni 2010, 23:11
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 mei 2010
Locatie: Harderwijk
Berichten: 60
Standaard TMobile iPhone met een Vodafone abbo?!

Hallo,


Ik heb heel veel combi's gehoord, maar dit roept toch wel even vraagtekens op?!



Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 8 juni 2010, 23:41
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 juni 2010
Berichten: 14
Standaard

Haha, lijkt me een foutje in het systeem daar toch
  #3  
Oud 9 juni 2010, 18:07
The Unbelievable's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 december 2009
Berichten: 424
Send a message via twitter to The Unbelievable
Standaard

Haha! Das een goeie mop! Rare mensen die de website van Vodafoneicon maken.
__________________
Koekje erbij?
  #4  
Oud 10 juni 2010, 00:43
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 mei 2010
Berichten: 125
Standaard

Dit is niet de officiele website van Vodafoneicon hé? Lijkt me meer op een site als gsm + cadeauo ofzo iets gezien het balkje erboven. Het is gewoon een dealer. Wel slordig van degene die de website maakt/onderhoudt.
  #5  
Oud 10 juni 2010, 17:20
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 juli 2008
Locatie: Noord-Holland
Berichten: 25
Standaard

Is gewoon 2call gezien de buttons.
  #6  
Oud 10 juni 2010, 17:24
wouter1981's schermafbeelding
Moderator
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 juli 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.982
Standaard

Is volgens mij phoneshop.nl.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
tmobile toestel activeren met een tmobile prepaid kaart Momentum T-Mobile 2 6 augustus 2010 23:17
Met T-mobile Abbo op Vodafone Netwerk ricklahaye T-Mobile 0 29 januari 2010 17:01
Gewoon tmobile abbo omzetten in iPhone abbo TriXal0ne T-Mobile 4 19 januari 2010 22:26
USA Iphone met Bestaand Tmobile abbo lolo2k Koopinformatie USA 2 28 juli 2008 09:22
Vodafone abbo probleem op mobistar met NL Iphone Tqam Overige providers Nederland 1 21 juli 2008 15:53

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:11.