iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Wi-Fi (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f117/wi-fi/)
-   -   HTTP-proxy instellen (handmatig) (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f117/wi-fi/130235-http-proxy-instellen-handmatig.html)

Mich159 22-11-12 18:49

HTTP-proxy instellen (handmatig)
 
Beste,

Op mijn studentenkot heb ik een Wi-Fi verbinding die werkt met een proxy server. Als ik op internet wil dan word ik eerst naar een pagina gestuurd waar ik mijn gebruikersnaam en wachtwoord moet invullen. Iedere keer na een 5tal minuten (als ik mijn iphone niet meer gebruik) dan moet ik weer die stappen overlopen voor ik weer internet heb. Ondertussen heb ik al via formulieren kunnen regelen dat ik gewoon nog moet bevestigen maar als je 10-tallen keren op een dag eerst langs die pagina moet voor je internet of 1 of andere internet-gerelateerde app kunt gebruiken begint dat wel te frustreren

Via Wi-Fi kun je een http-proxy instellen maar dat is net mijn vraag. Bij server neem ik aan dat het de website is waar ik naartoe wordt verwezen (??) maar heeft iemand een idee hoe ik die poort kanachterhalen en of alles dan uiteindelijk zal werken? (Of ik het in de juiste richting zoek) In ieder geval, als ik een willekeurige poort invul dan komt er als ik safari open de volgende boodschap: FOUT: 'Er heeft zich een probleem voorgedaan bij de communicatie met de webproxyserver (HTTP).' dus ik denk dat ik op de goede weg ben maar nog een stukje mis.

Hopelijk kan iemand mij helpen.

Mvg


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:30.