iphone 3gs gegevens overzetten naar iphone 4s

iphone 3gs gegevens overzetten naar iphone 4s discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoe doe ik dat? Ik wil mijn contacten maar ook de sms'sjes overzetten op mijn nieuwe iPhone 4s. Het moet lijken alsof ik hetzelfde toestel ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 2 november 2011, 00:12
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 november 2010
Berichten: 77
Standaard iphone 3gs gegevens overzetten naar iphone 4s

Hoe doe ik dat?
Ik wil mijn contacten maar ook de sms'sjes overzetten op mijn nieuwe iPhone 4s. Het moet lijken alsof ik hetzelfde toestel heb want de gegevens moeten exact zijn op beide toestellen.
Hoe realiseer ik dat?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 2 november 2011, 11:12
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 januari 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 140
Standaard

Een reservekopie maken van je 3Gs en die terugzetten op je 4S.
  #3  
Oud 2 november 2011, 20:15
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 november 2010
Berichten: 77
Standaard

Thanks voor de info
  #4  
Oud 2 november 2011, 20:39
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 september 2011
Berichten: 38
Standaard

Kan dit trouwens ook als je op je 3gs ios 4.2.1 heb staan en je wilt het overzetten naar je iPhone 4s die draait op ios 5?
  #5  
Oud 2 november 2011, 21:37
» iPhone 5s 32GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 juni 2010
Berichten: 134
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door casz1001 Bekijk bericht
Kan dit trouwens ook als je op je 3gs ios 4.2.1 heb staan en je wilt het overzetten naar je iPhone 4s die draait op ios 5?
Ja dat kan, want een reservekopie staat los van de iOS versie. In de reservekopie zitten juist al die gegevens die jij weer terug wilt hebben.
  #6  
Oud 11 november 2011, 11:52
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 maart 2010
Berichten: 5
Standaard

ik heb een iPhone 3gs, gejailbreaked, draaiend op 4.01.
Binnenkort iPhone 4S, 5.0 of 5.01.
Hoe zet ik alle gegevens over naar de nieuwe iphone (contacten met name, niet de apps) met behoud van jailbreak op de 3gs draaiend op 4.01.

Misschien is het meest handige om e.e.a. handmatig over te zetten? Of is er een andere (simpele) manier.

Laatst gewijzigd door thebruceii; 11 november 2011 om 14:07.
  #7  
Oud 17 november 2011, 20:20
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 maart 2010
Berichten: 5
Standaard

niemand die het weet?
  #8  
Oud 18 november 2011, 10:22
» iPhone 5s 32GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 juni 2010
Berichten: 134
Standaard

Gewoon reservekopie maken met iTunes. Die reservekopie zet je vervolgens terug op de nieuwe 4s. Je zal waarschijnlijk een paar meldingen krijgen van apps die niet geinstalleerd kunnen worden, die te maken hebben met de jb. Daarna heb je een 4s met alle apps en instellingen die je zelf gemaakt hebt, behalve alle apps en instellingen die te maken hebben met de jb en die je eventueel via Cydia hebt geinstalleerd.

Laatst gewijzigd door XIII; 18 november 2011 om 13:12. Reden: Illegale aanbieding verwijderd
  #9  
Oud 18 november 2011, 13:09
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 november 2011
Berichten: 3
Standaard

zijn apps die bijv. via Cydia ge´nstalleerd zijn, niet meer terug te zetten?
  #10  
Oud 18 november 2011, 18:11
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 november 2011
Berichten: 3
Standaard

is het wel mogelijk om telefooncontacten van 3G naar 4S over te zetten?
  #11  
Oud 18 november 2011, 18:20
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 juli 2009
Berichten: 9.046
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Izzmet Bekijk bericht
is het wel mogelijk om telefooncontacten van 3G naar 4S over te zetten?
Ja, dat heeft Patrique toch al uitgelegd in de post hierboven?
__________________
We are one, but we are not the same... Talk to each other!
  #12  
Oud 27 november 2011, 14:39
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 november 2011
Berichten: 3
Standaard

hij zegt bestanden eerst op itunes en daarna weer op je 4s; maar dat bestanden verkregen via cidia/installer geweigerd worden....daar ging mijn vraag dus precies over...of daar iets aan te doen is
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
gegevens overzetten naar iPhone 4 skaljee iPhone algemeen 3 26 juli 2011 21:52
Gegevens overzetten van iPhone 3GS naar iPhone 4 WetFox iPhone algemeen 0 21 april 2011 23:58
Gegevens van Ipod naar Iphone 4 overzetten? dutchronnie iTunes 0 13 oktober 2010 16:20
gegevens overzetten naar iPhone 4 MarcH iTunes 2 30 juli 2010 18:37

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:09.