iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Zelfde probleem herhaalt zich... (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/10538-zelfde-probleem-herhaalt-zich.html)

mackgambler 03-04-08 08:29

Zelfde probleem herhaalt zich...
 
Hallo,
Ik heb sinds 18 maart mijn iPhone, geweldig ding ;) Maar alleen 1 probleem. Hij loopt steeds vast na de stand-by modus. Ik start hem dan elke keer weer opnieuw op met de Standby- en Home-knop, zoals werd aangeraden bij iemand met een soortgelijk probleem. Maar dit probleem blijft zich bij mij hehalen. Wat kan ik hier tegen doen? Mijn iPhone draait op 1.1.4.
Groeten,
Ricardo

sjoran 03-04-08 08:59

Beste ricardo,

Ik heb volgens mij hetzelfde probleem.......

Als ik bijvoorbeeld gebeld ben tijdens stand-by modus en ik de phone wil ontgrendelen dan blijft het scherm zwart...als ik dan een minuut of 5/10 wacht dan doet ie het gewoon weer......is dit ook jouw probleem..??

Ik heb hier eerder al een topic over geopend toen ik nog op 1.1.2. zat en mensen kwamen toen met de tip om summerboard er eens af te halen.....dit heb ik toen gedaan. Inmiddels zit ik op 1.1.4. en heb ik er nog steeds last van (wel minder dan voorheen).

Heb je trouwens zelf geupdate naar 1.1.4. of is hij origineel 1.1.4.??
Als je zelf geupdate hebt kan het nl. zijn dat je een back-up terug gezet hebt, dit kan ook voor problemen zorgen......

mackgambler 03-04-08 13:31

Mijn probleem is dat hij wel gewoon het scherm toont, maar dat de "glans" van 'slide to unlock' een klein stukje beweegt en dan stilhangt. Als ik hem dan wil ontgrendelen, reageert hij dus niet, pas 5 minuten later ongeveer wel.

Ik had er eerder problemen mee en toen heb ik hem hersteld van iTunes, hij is toen meteen geupdate van 1.1.2 naar 1.1.4.

Ik heb dit probleem trouwens ook als ik hem aan de lader leg.

Groeten,

Ricardo


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:44.