iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Iphone 3gs zwart scherm (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/112846-iphone-3gs-zwart-scherm.html)

ILoveAppleAlot 24-02-12 19:23

Iphone 3gs zwart scherm
 
Beste Iphoneclub,

Vandaag was ik een sms aan het sturen toen ineens mijn beeld zwart werd. De telefoon reageerde vanaf toen nergens meer op. Ik dacht misschien dat hij uitgevallen was, maar ik dat was niet het geval.
Nu kon ik de telefoon wel aan en uitzetten, hij maakt ook een geluid wanneer ik hem aan de oplader legde en ook trilde hij wanneer hij op stil gezet werd. Hij reageert echter niet op bewegingen op het scherm, want ik heb geprobeerd om hem ('blind') van de toetsenblokkering te halen, maar hij geeft hier geen geluid op.

Ik heb nu een restore geprobeerd d.m.v. DFU mode en Itunes, dit ging goed alleen de telefoon doet nog steeds hetzelfde, alleen nu vraagt Itunes om een simkaart voor de activatie van de iphone, terwijl deze er gewoon inzit.

Dus de simkaart wordt niet gelezen waardoor activatie nu onmogelijk is en hij geeft geen beeld en reageert ook niet op bewegingen op het scherm.

Wat te doen nu?

Vriendelijke groet,

ILoveAppleAlot 28-02-12 11:31

*bump*

Iemand enig idee? Heb mijn telefoon nodig:)

Iphone3Gs 28-02-12 15:34

Wat nog wel eens wilt helpen is de simkaart er eens in en uit de Iphone halen, goed schoonmaken en in de simkaart connector wat stof wegblazen.

SG3i 28-02-12 16:55

Scherm eruit en kijken of er stekkertjes los zitten.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:23.