Probleem met GPRS

Probleem met GPRS discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb sinds begin april een internet abonnement van telfort . Ik heb van alles geprobeerd, maar het werkt nog steeds niet. Inmiddels heb ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 19 April 2008, 10:33
» iPhone US 16GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 March 2008
Berichten: 11
Standaard Probleem met GPRS

Ik heb sinds begin april een internet abonnement van telforticon. Ik heb van alles geprobeerd, maar het werkt nog steeds niet. Inmiddels heb ik een mailtje gestuurd naar Telfort, om te vragen of zij weten wat er mis is.
Een vriend van mij heeft een t-mobileicon abonnement en kon gewoon internetten op z'n iPhone. Ik wilde graag weten of het aan m'n iphone lag, of misschien aan m'n simkaartje ofzo. Dus ik deed mijn simkaartje in zijn (unlockte/gejailbrakete) iphone, maar ook daar kon ik niet op internet. Het probleem is nu ook dat hij niet meer met zijn eigen Tmobile simkaart op zijn eigen iphone kan. Iemand enig idee wat we kunnen doen?
Alvasts bedankt

Laatst gewijzigd door Princeps15; 19 April 2008 om 10:38.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 19 April 2008, 12:33
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.823
Standaard

je moet de instellingen van telforticon invullen bij EDGE

Ff zoeken op het forum!
  #3  
Oud 19 April 2008, 12:40
» iPhone US 16GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 March 2008
Berichten: 11
Standaard

Dat heb ik al gedaan , maar het werkt nog steeds niet
  #4  
Oud 19 April 2008, 12:52
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Rest je netwerk instellingen eens bij settings-general-reset
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #5  
Oud 19 April 2008, 13:04
» iPhone US 16GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 March 2008
Berichten: 11
Standaard

Ook dit werkt helaas niet
Maar bedankt voor je snelle reactie!
  #6  
Oud 19 April 2008, 13:26
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

telforticon
- APN: internet
- Username: telfort
- Password: telfort

Die gebruik je ? Slaat hij de instellingen wel op ?
Probeer anders eens te restoren in DFU. Daarna weer effe activeren met iLiberty+
  #7  
Oud 19 April 2008, 13:31
» iPhone US 16GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 March 2008
Berichten: 11
Standaard

Die instellingen heb ik ook geprobeerd ja. Als het goed is slaat hij ze wel op, want als ik terug ga naar de EDGE instellingen staat alles er gewoon nog.
Ik wacht nog even een mailtje van telforticon terug heb, als dat niets oplevert probeer ik hem te restoren.
Bedankt voor je hulp!
  #8  
Oud 19 April 2008, 13:39
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Geen dank en iig heel veel succes ermee
  #9  
Oud 21 April 2008, 22:52
» iPhone US 16GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 April 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 15
Standaard

kan iemand die arme jonge helpen
  #10  
Oud 22 April 2008, 12:10
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

herstel anders eens een keer als hij nog steeds niet werkt
  #11  
Oud 22 April 2008, 15:24
Kos Kos is offline
» iPhone NL 16GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 22 April 2008
Berichten: 2
Standaard

Hi,

heb hetzelfde probleem met mijn Hi Edge instellingen, heb alles gedaan kwa gegevens invullen en kan op het internet alleen als ik naar youtube ga of probeer iets online te bekijken dan krijg ik het volgende bericht: Youtube videos require an edge or Wi-Fi connection (en dat terwijl ik wel een verbinding heb) zijn er bepaalde video stream gegevens die ingesteld moeten worden?

Weet iemand hier iets over?

Alvast bedankt

Ruben
  #12  
Oud 22 April 2008, 15:32
iLucy's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 April 2008
Locatie: Utrecht
Berichten: 27
Stuur een bericht via MSN naar iLucy
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Kos Bekijk bericht
Hi,

heb hetzelfde probleem met mijn Hi Edge instellingen, heb alles gedaan kwa gegevens invullen en kan op het internet alleen als ik naar youtube ga of probeer iets online te bekijken dan krijg ik het volgende bericht: Youtube videos require an edge or Wi-Fi connection (en dat terwijl ik wel een verbinding heb) zijn er bepaalde video stream gegevens die ingesteld moeten worden?

Weet iemand hier iets over?

Alvast bedankt

Ruben


heb hetzelfde probleem, en de youtube fix downloaden for gps problemen met de installer lukt ook niet krijg telkens package download failed..de rest lukt gewoon wel..

svp helppp
__________________
, i scream for icecream
  #13  
Oud 22 April 2008, 15:42
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iLucy Bekijk bericht
heb hetzelfde probleem, en de youtube fix downloaden for gps problemen met de installer lukt ook niet krijg telkens package download failed..de rest lukt gewoon wel..

svp helppp
Vanaf welke source probeer je deze te installeren? Voor zover ik weet staat hij ook op de ifoneguide/114. Maar deze source werkt alleen op Wi-Fi dus niet met GPRS.

EDIT
Een kleine nuance....werkt niet altijd op GPRS. Ik heb de YouTube GPRS Fix kunnen installeren via GPRS (kpnicon)


Laatst gewijzigd door ControlSje; 22 April 2008 om 15:49.
  #14  
Oud 22 April 2008, 15:46
» iPhone US 16GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 March 2008
Berichten: 11
Standaard

Ik heb nu m'n iPhone restored en iLiberty gedaan, maar het werkt nog steeds niet :'(

Ik krijg steeds de melding dat de netwerkverbinding is verbroken als ik safari wil gebruiken. Denk je dat het probleem bij telforticon ligt? aangezien de instellingen wel goed staan.
Bovendien kon ik voordat ik nummerbehoud had aangevraagd wel gewoon gebruik maken van internet.
  #15  
Oud 22 April 2008, 16:28
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Dan moet het idd wel aan telforticon liggen ja
  #16  
Oud 22 April 2008, 16:32
» iPhone US 16GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 March 2008
Berichten: 11
Standaard

oké, ik heb ze net weer even gemaild..als dat niets oplevert zal ik ze een keer proberen te bellen om te kijken of ik daarmee verder kom
  #17  
Oud 23 April 2008, 00:39
» iPhone UK 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 April 2008
Berichten: 4
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Princeps15 Bekijk bericht
oké, ik heb ze net weer even gemaild..als dat niets oplevert zal ik ze een keer proberen te bellen om te kijken of ik daarmee verder kom
Heeft het je al iets opgeleverd? Ik heb namelijk ook telforticon en ook hier lukt het met de goede instellingen niet op GPRS verbindingen te krijgen, zelfde probleem dus. Ook nummerbehoud aangevraagd trouwens zou een vreemde oorzaak zijn maar goed....
  #18  
Oud 23 April 2008, 01:40
iLucy's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 April 2008
Locatie: Utrecht
Berichten: 27
Stuur een bericht via MSN naar iLucy
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ControlSje Bekijk bericht
Vanaf welke source probeer je deze te installeren? Voor zover ik weet staat hij ook op de ifoneguide/114. Maar deze source werkt alleen op Wi-Fi dus niet met GPRS.

EDIT
Een kleine nuance....werkt niet altijd op GPRS. Ik heb de YouTube GPRS Fix kunnen installeren via GPRS (kpnicon)


thank u, probeerde m wel telkens met gprs te installeren.. maar na dit gelezen te hebben, probeerde ik t met de wi-fi.. lukte ook niet echt.. paar apps. verwijdert, ste opnieuw erop gezet..geen verandering.. pas ergens in de avond na lang proberen lukte het opeens wel.. al doet installer nog steeds erg raar...
  #19  
Oud 23 April 2008, 10:20
» iPhone US 16GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 March 2008
Berichten: 11
Standaard

Woutersis,
het heeft nog niets opgeleverd. Ik had een paar dagen geleden een mail gekregen van telforticon dat ik m'n telefoon maar een keer aan en uit moest zetten, maar heeft niet geholpen. Nu heb ik ze nog 1 laatste keer gemaild..als dat niets oplevert, ga ik ze maar even bellen.
Mocht jij voor die tijd nog een oplossing hebben gevonden, dan hoor ik dat graag
  #20  
Oud 23 April 2008, 23:36
» iPhone UK 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 April 2008
Berichten: 4
Standaard

@ Princeps15
Het is eindelijk gelukt om GPRS op m'n iPhone te activeren! Ben gewoon langs de telforticon shop gegaan en gevraagd of zij het internet aan de praat konden krijgen. Een medewerker heeft toen de technische helpdesk gebelt, zij hebben iets veranderd (of dit nu specifiek voor iPhone is geweest of gewoon een andere instelling weet ik niet), opnieuw opgestart en hij deed het.

Ligt dus in ieder geval aan Telfort en niet aan je iPhone. Succes ermee!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Telfort GPRS Probleem tossewaarde KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 345 26 May 2010 14:54
Geen 3g of gprs bereik binnen met 3gs, wel met 3g PNXRMX T-Mobile 0 5 July 2009 18:53
Geen internet met 3G, wel met gprs/edge tomnijhuis iPhone algemeen 14 29 April 2009 17:02
GPRS met geen mogelijkheid uit te zetten met KPN pspoiled Archief 5 15 February 2009 23:58
KPN gprs na 2.0 update probleem joepy87 KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 15 10 August 2008 17:20

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:18.