iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Voor het eerst een iphone (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/12490-voor-eerst-iphone.html)

Nicoleiphone 07-05-08 01:02

Voor het eerst een iphone
 
wij hebben voor het eerst een iphone. 8 GB 1.1.4 en we hebben nu de Ziphone er op gezet en we kunnen nu wel bellen. Maar wat moeten we nog meer doen en hoe krijg ik alles in het nederlands erop. Ik ben echt nog een dummie. Nu heb ik ook itunes en de muziek er al op gekregen maar dan alles. Weet ook niet hoe ik kan selecteren en ik probeerde de films die ik al op mijn itunes had staan er op te zetten maar dit lukte ook niet. Zou iemand mij verder kunnen helpen?? In ieder geval alvast bedankt.

oja, ik heb vodafone hoe kan ik van hieruit internetten. Hier in de buurt is nog niet veel Wi-Fi.

Bedankt

ControlSje 07-05-08 01:07

Je zou kunnen beginnen met deze Handleiding. Hier staat heel veel informatie duidelijk uitgelegd.

Als je geen Wi-Fi hebt kun je internetten via GPRS, maar als je niet het juiste abonnement hebt kan dit erg duur worden.

Nicoleiphone 07-05-08 10:49

IK heb de handleiding gelezen en van daar uit ben ik gaan werken. Maar ik ben tot ziphone gekomen en nu doet hij alles dus mijn vraag is vergeet ik nog wat of is dit het. alleen nog internet op mijn iphone om alles naar nederlands te zetten.

PauluS87 07-05-08 10:55

Heb je wel GPRS abbonement met je provider? Zoja dan kun je de instellingen daarvoor vinden in de WIKI onder GPRS. En daarnaast de zoekfunctie gebruiken is ook niet gek ;)

ControlSje 07-05-08 12:14

Eigenlijk is dit alles. Om de telefoon Nederlands te maken zul je toch een Wi-Fi connectie moeten hebben omdat de ifoneguide.nl niet op GPRS werkt.
Dus alleen nog "NL Nummerherkenning", "NL Taalpakket" en "NL Taalcorrectie T9" installeren en je bent klaar. Andere applicaties kun je natuurlijk naar eigen wens installeren.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:28.