Terugzetten van IOS6 naar IOS5

Terugzetten van IOS6 naar IOS5 discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste mede forum gebruikers, Ik heb de volgende vraag. Zijn er al mensen die hun iPhone 4S hebben geupdate naar iOS6 , en daarna weer ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 24 september 2012, 20:15
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 21 september 2012
Berichten: 5
Standaard Terugzetten van IOS6 naar IOS5

Beste mede forum gebruikers,

Ik heb de volgende vraag.
Zijn er al mensen die hun iPhone 4S hebben geupdate naar iOS6,
en daarna weer terug gezet hebben naar IOS5 ?

Ik ben dit namelijk aan het doen, dmv een reserve copie terugzetten via Itunes.

Toen ik hiermee bezig ging, toen kwam er in het scherm te staan van mijn Iphone dat hij bezig was met het terug zetten van de resevecopie.

Vervolgens toen dat klaar was, kwam er in Itunes (pc) de melding, Iphone word opnieuw opstart, niet loskoppelen todat u in Intunes u Iphone weer ziet staan.

Toen kwam dat ronddraaiend icoontje op het scherm van mn Iphone (die je ook ziet bij het uitzetten van de Iphone), daarna werd het scherm zwart, en dat bleef zo.

Ik wil hem nog niet loskoppelen, maar het scherm van de Iphone is nu al 15min zwart ?

Wie weet raad ?
ik denk dat het misgaat.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 24 september 2012, 20:21
» iPhone 5s 64GB (Goud) [FW: 8.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi +4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 8.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 juli 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 19.628
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door FamousMarcel1970 Bekijk bericht
Ik ben dit namelijk aan het doen, dmv een reserve copie terugzetten via Itunes.
Ik weet niet wat je allemaal gedaan hebt maar met een reservekopie terugzetten kan je in ieder geval niet downgraden van iOS 6 naar iOS 5.1.1
  #3  
Oud 24 september 2012, 20:25
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 21 september 2012
Berichten: 5
Standaard

Ik heb um even snel losgekoppeld, en toen liep hij weer door.

Maar hij staat nog steeds op IOS6.

Hoe kan ik terugzetten naar IOS5?

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 24 september 2012 om 20:27 ----------

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Ik weet niet wat je allemaal gedaan hebt maar met een reservekopie terugzetten kan je in ieder geval niet downgraden van iOS 6 naar iOS 5.1.1
Ow okee

Maar weet je toevallig hoe ik dit wel kan doen? of waar dit staat beschreven?
want het moet namelijk mogelijk wezen, heb dat wel is gelezen.
  #4  
Oud 24 september 2012, 20:28
» iPhone 5s 64GB (Goud) [FW: 8.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi +4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 8.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 juli 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 19.628
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door FamousMarcel1970 Bekijk bericht
Maar hij staat nog steeds op IOS6.
Omdat je een reservekopie van iOS 6 teruggezet hebt.

Citaat:
Hoe kan ik terugzetten naar IOS5?
Dat gaat niet lukken.

http://blog.iphone-dev.org/

Succes verder
  #5  
Oud 24 september 2012, 20:40
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 21 september 2012
Berichten: 5
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Omdat je een reservekopie van iOS 6 teruggezet hebt.



Dat gaat niet lukken.

Dev-Team Blog

Succes verder
Ow balen.
Nou is geen heel groot probleem hoor.

Thnx voor je antwoorden en de gedane moeite.
Mijn lof is groots
  #6  
Oud 24 september 2012, 21:45
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 januari 2012
Berichten: 149
Standaard

Geen shsh blobs = geen downgrade
  #7  
Oud 24 september 2012, 21:50
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 21 september 2012
Berichten: 5
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jevamo Bekijk bericht
Geen shsh blobs = geen downgrade
Wat is dat?
  #8  
Oud 24 september 2012, 21:55
jap74's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 februari 2009
Berichten: 710
Standaard

How to Downgrade Back to iOS 5 | Mac|Life

Geen idee of dit helpt. Ik ben blij met iOS6
  #9  
Oud 24 september 2012, 22:01
» iPhone 5s 64GB (Goud) [FW: 8.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi +4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 8.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 juli 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 19.628
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jap74 Bekijk bericht
How to Downgrade Back to iOS 5 | Mac|Life

Geen idee of dit helpt. Ik ben blij met iOS6
Heb je ook de commentaren gelezen onder dat artikel?

Ik heb er ook nog eentje: een backup van iOS 6 terugzetten naar iOS 5.1.1
  #10  
Oud 27 september 2012, 21:43
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 november 2010
Locatie: België, Limburg
Berichten: 143
Stuur een bericht via MSN naar Timmy89
Standaard

Als ik het goed begrijp.

als je op iOS 6 zit is er geen mogelijkheid om naar ios 5.1.1 te gaan ?

ik heb de ios 5.1.1 blobs van mn 4s opgeslagen
is er nog een mogelijkheid om terug te gaan ?
  #11  
Oud 27 september 2012, 21:51
» iPhone 5s 64GB (Goud) [FW: 8.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi +4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 8.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 juli 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 19.628
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Timmy89 Bekijk bericht
is er nog een mogelijkheid om terug te gaan ?
Dev-Team Blog
  #12  
Oud 30 januari 2013, 11:35
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 februari 2012
Berichten: 256
Standaard

Zou het ook willen doen. De fabrikant van mijn mediasysteem in de wagen wil ni mee en bellen is een ramp. Collega van mij zit nog op ios5 en bij hem werkt het perfect. Citroen geeft de schuld aan apple, maar het ligt aan hun leverancier.
  #13  
Oud 30 januari 2013, 13:37
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 januari 2013
Berichten: 17
Standaard

ah dus dat is het probleem. iOS 6 zorgt voor mijn problemen met mijn BT in de auto: draadje naar probleem RNS 315 - iPhone 4S
  #14  
Oud 30 januari 2013, 14:07
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 augustus 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.783
Standaard

1. Om te kunnen downgraden moet je de SHSH blobs van iOS 5.1.1 hebben opgeslagen, toen 5.1.1 nog werd ondertekend door Apple (inmiddels allang niet meer).

Daar stopt het al voor jullie...

Werk trouwens even jullie profielen bij nu jullie geüpdatet hebben.
  #15  
Oud 30 januari 2013, 15:20
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 februari 2012
Berichten: 256
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door nomat Bekijk bericht
ah dus dat is het probleem. iOS 6 zorgt voor mijn problemen met mijn BT in de auto: draadje naar probleem RNS 315 - iPhone 4S

Link werkt niet
  #16  
Oud 30 januari 2013, 15:26
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 augustus 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.783
Standaard

http://forum.iculture.nl/f28/iphone/...rns-315-a.html
  #17  
Oud 30 januari 2013, 15:29
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 februari 2012
Berichten: 256
Standaard

Had al met de zoekfunctie gevonden.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Apps terugzetten van PC naar Ipad Aadjo iPad algemeen 2 3 juni 2012 19:33
Van ios5.1 beta 3 naar officieel ios5.1 iTonyVos iPhone algemeen 3 8 maart 2012 22:37
iPad: ipad2 met ios5.01 terugzetten naar ios4.3.4 peterksr Jailbreak 4 20 november 2011 15:07
iPhone: Terugzetten reservekopie na update iOS5 PieJi Jailbreak 0 16 oktober 2011 17:44
iPhone: Terugzetten van 3.0 naar 2.2.1 ChoCoLaTo Jailbreak 24 11 juni 2009 21:30

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:32.