edge icoon verdwijnt

edge icoon verdwijnt discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) mijn iPhone is een week geleden gevallen. Ik d8 in eerst instantie dat ik alleen een deukje in mijn iphone had. Maar sinds een paar ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 13 May 2008, 22:46
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 March 2008
Berichten: 28
Standaard edge icoon verdwijnt

mijn iPhone is een week geleden gevallen. Ik d8 in eerst instantie dat ik alleen een deukje in mijn iphone had. Maar sinds een paar dagen verdwijnt mijn edge icoontje, geen blokje meer, helemaal niks. Gewoon helemaal weg. Als ik hem reboot, is ie weer terug maar in de loop vd dag verdwijnt het icoontje weer. Heeft er iemand enig idee of dit door de val kan komen??
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 14 May 2008, 09:58
PauluS87's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2008
Locatie: Sneek (Friesland)
Berichten: 627
Standaard

Jemig dit is WEIRD!~

Misschien is je gprs zender kapot. Mocht je dit willen testen dan kun je misschien het beste even een restore met liberty+ uitvoeren om te kijken of het misschien aan je firmware ligt of wat anders softwarematisch. Als je niet begrijpt wat Liberty+ is dan moet je even kijken bij handleidingen
__________________
Iphone 3GS 16GB White - New Bootrom - 4.0 Jailbreaked and Unlocked
  #3  
Oud 15 May 2008, 15:03
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 March 2008
Berichten: 28
Standaard

Ah super bedankt. Ik zal het even proberen.

Maar het vreemde is dat hij het in het begin wel doet, maar na een paar uur verdwijnt het icoontje en werkt me edge/internet ook niet meer. En dan reboot ik de tefoon en vervolgens werkt hij weer. Lijkt dan eerder iets softwarematig toch. (Ik hoop het teminste)

Laatst gewijzigd door crius; 15 May 2008 om 15:05.
  #4  
Oud 15 May 2008, 15:13
PauluS87's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2008
Locatie: Sneek (Friesland)
Berichten: 627
Standaard

Precies softwarematisch. Misschien dat je hier de belangrijke applicaties die je op je iPhone hebt geinstalleerd even kunt vermelden. Zoniet dan moet je toch even een restore uitvoeren, is altijd beter
  #5  
Oud 15 May 2008, 15:24
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 March 2008
Berichten: 28
Standaard

Ok, zover ik weet heb ik niks geks op me iPhone geinstalleerd, omdat hij het voor de val ook verder prima deed.

Dit zijn de applicaties die erop staan:
Summerboard
YES|NO decision maker
isolitaire
volumeboost 1.1.3
NL Taalpakket 1.1.3
Youtube GPRs fix
BSD subsystem
Installer
OpenSSH
KB2 (verwijdert de auto correctie functie tijdens het smsen)
Services 0.6.7. (Ik had eerst bossprefs)
  #6  
Oud 15 May 2008, 15:43
PauluS87's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2008
Locatie: Sneek (Friesland)
Berichten: 627
Standaard

Hmm niks geks inderdaad.... Het kan iedergeval niet aan je applicaties liggen dus zal ik, als ik jou was toch die restore uit voeren om er zeker van te zijn dat het niet hardwarematisch is.

Je weet hoe je restored met Liberty+ toch?
http://forum.iculture.nl/f59/i...s-ilberty.html

Het is echt heel simpel
  #7  
Oud 15 May 2008, 16:23
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 March 2008
Berichten: 28
Standaard

Zojuist gedaan! Ik zal vanavond of morgen even laten weten of het probleem verholpen is. Bedankt voor jullie hulp!
  #8  
Oud 17 May 2008, 14:09
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 March 2008
Berichten: 28
Standaard

Tot nu toe, werkt hij weer prima. Denk dus dat het softwarematisch was.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Vreemde Icoon naast mijn Batterijinfo icoon torat iPhone algemeen 9 16 April 2008 18:31
png icoon hoe transparant rond icoon gmlens Jailbreak apps en thema's 2 19 March 2008 17:26
Edge icoon??? donuts Archief 3 5 February 2008 18:48
EDGE blijft aanstaan / Kan EDGE niet deactiveren Robbor iPhone algemeen 35 8 November 2007 00:11

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:47.