Internet uitzetten?

Internet uitzetten? discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo allemaal, Ik heb sinds 3 maanden een iPhone , en ben dik tevreden. Heb hem gekocht via kortingopbellen.nl met een abbonement van Vodafone (eind ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 19 May 2008, 23:00
» iPhone NL 8GB [FW: 1.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 February 2008
Berichten: 11
Standaard Internet uitzetten?

Hallo allemaal,

Ik heb sinds 3 maanden een iPhone, en ben dik tevreden. Heb hem gekocht via kortingopbellen.nl met een abbonement van Vodafoneicon (eind deze maand loopt mijn oude kpn-abonnement af) en heb een probleempje. Op mijn afgelopen rekeningen staat dat ik heel vaak internet gebruik. Dit zit niet in mijn bundel en ik moet er dus veel voor betalen. Het probleem is: ik gebruik bijna geen internet. Ik heb mijn Wi-Fi altijd uit staan en gebruik alleen soms de installer (kost dit internet?). Weet iemand wat het probleem is? Ik zou niet weten hoe ik nu toch op de een of andere manier internet gebruik terwijl ik dit NIET wil.

Alvast bedankt Iphone-experts!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 19 May 2008, 23:12
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 May 2008
Locatie: groningen
Berichten: 239
Standaard

installer zonder Wi-Fi kost geld. Je kunt bossprefs installeren en dan de EDGE uitzetten.
  #3  
Oud 19 May 2008, 23:14
» iPhone NL 8GB [FW: 1.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 February 2008
Berichten: 11
Standaard

En wat is dat bossprefs dan precies? Kan ik dat via deze site installeren?
  #4  
Oud 19 May 2008, 23:15
» iPhone NL 8GB [FW: 1.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 February 2008
Berichten: 11
Standaard

edge staat ook al uit
  #5  
Oud 20 May 2008, 18:58
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Minthe Bekijk bericht
edge staat ook al uit
Ik heb al een aantal malen gelezen dat voor kpnicon geen instellingen nodig zijn om toch via GPRS verbinding te zoeken. Ook staat her en der dat 'normaal' uitzetten -dus in de Instellingen- niet voldoende is. De iPhone is wat dat betreft als de baas van Apple: nogal eigenwijs. Die zoekt toch via GPRS verbinding met het internet.

Zorg dus dat je BossPrefs installeert (zoek ergens een Wi-Fi-verbinding) en zet daarmee EDGE/GPRS uit.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #6  
Oud 20 May 2008, 19:21
PauluS87's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2008
Locatie: Sneek (Friesland)
Berichten: 627
Standaard

Toevallig vandaag iPhone voor een maat binnen via Grample Heeft ook kpnicon en kon meteen zonder instellingen internetten Dus is het even duidelijk
__________________
Iphone 3GS 16GB White - New Bootrom - 4.0 Jailbreaked and Unlocked
  #7  
Oud 20 May 2008, 22:16
Sjaak68's schermafbeelding
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 April 2008
Berichten: 25
Standaard

Klopt, Bij de boeven van kpnicon/telfort kan je zonder enige instelling het GPRS/EDGE netwerk op: Ik heb op sommige plekken in huis een slechte Wi-Fi ontvangst en dan springt de iPhone automatisch over op EDGE en ik had dus ook een hogere rekening de eerste maand. Het enige wat echt goed werkt om het uit te zetten zijn de Bossprefs.
  #8  
Oud 23 May 2008, 03:40
» iPhone NL 16GB [FW: 1.1.4]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 8 May 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3
Standaard

duidelijk, maar waar haal je die bossprefs? Welke source moet ik hebben bv.
  #9  
Oud 23 May 2008, 08:46
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jan Appelzaad Bekijk bericht
duidelijk, maar waar haal je die bossprefs? Welke source moet ik hebben bv.
Installeer vanuit Installer de Community Sources, daar zit de BigBoss repo in. Sources refreshen en dan zie je BossPreffs staan in de lijst.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Internet en applicaties uitzetten Globox iPhone algemeen 6 3 August 2011 15:03
tijdelijk uitzetten internet Pietje57 T-Mobile 2 8 October 2010 12:38
internet uitzetten buitenland Mad Hankey Internet in buitenland (roaming) 2 30 September 2010 18:18
Internet uitzetten Lenvm72 T-Mobile 8 12 June 2010 15:06
Internet uitzetten Geenstijl Archief 1 20 February 2010 00:29

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:16.