Na gebruik installer geluid weg ?

Na gebruik installer geluid weg ? discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Nog iemand met dit probleem : na de installer te hebben gebruikt voor updates bijvoorbeeld, heb ik daarna geen geluid meer. Na de iPhone volledig ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 20 May 2008, 14:09
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 March 2008
Locatie: Helchteren
Berichten: 33
Standaard Na gebruik installer geluid weg ?

Nog iemand met dit probleem : na de installer te hebben gebruikt voor updates bijvoorbeeld, heb ik daarna geen geluid meer. Na de iPhone volledig te hebben uitgezet en terug opgestart, is het geluid er terug. Probleem is gekomen na de voorlaatste update van installer, Update 3.11 gedaan maar probleem is blijvend. Iemand een oplossing ? aub.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 20 May 2008, 14:12
PauluS87's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2008
Locatie: Sneek (Friesland)
Berichten: 627
Standaard

Jeps klopt Heb ik ook, even iPhone restarten en weer klaar Is niet zo probleem hoor.

Edit: Ik heb het trouwens heel soms. Niet iedere keer als ik iets installeer of update of alleen maar de installer open. Ik heb het wisselend en niet vaak.
__________________
Iphone 3GS 16GB White - New Bootrom - 4.0 Jailbreaked and Unlocked
  #3  
Oud 23 May 2008, 01:28
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 April 2008
Locatie: Zwolle
Berichten: 23
Standaard

heb ik ook inderdaad.. je hoefd hem alleen even aan en uit te zetten sucses!
  #4  
Oud 23 May 2008, 09:15
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 March 2008
Locatie: Helchteren
Berichten: 33
Standaard

Tja is inderdaad gemakkelijk op te lossen door aan en uit te zetten, maar zou in feite niet mogen, dus er loopt iets fout. Nu ben ik "blij" dat ik niet alleen ben Thx for the reply.
  #5  
Oud 23 May 2008, 09:24
PauluS87's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2008
Locatie: Sneek (Friesland)
Berichten: 627
Standaard

En ik heb het ook met andere apps hoor Dus wees maar gerust, het is niet alleen installer.app

Ik heb dezelfde problemen ook met videorecorder en soundsrecorder.
  #6  
Oud 23 May 2008, 11:13
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: oldenzaal
Berichten: 19
Standaard

Dit werkt bij mij niet. ik moet hem totaal weer opnieuw aanmelden en alles opnieuw opzetten. wat doe ik fout?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Geluid is weg Jinta iPhone algemeen 1 4 August 2010 16:05
Geluid weg, verlichting weg en iTunes ziet niets Atheos iTunes 2 9 December 2009 09:40
Video: Geluid weg bij video? Chan Muziek, foto & video 10 16 July 2008 12:14
Gebruik installer ThomasS Jailbreak apps en thema's 5 8 April 2008 13:29
geluid Gesprekspartner is weg Bartje iPhone algemeen 1 13 January 2008 12:52

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:47.