iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Andere mensen horen mij niet meer praten als ik bel. (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/14405-andere-mensen-horen-niet-meer-praten-bel.html)

Marc-R 11-06-08 17:32

Andere mensen horen mij niet meer praten als ik bel.
 
Hallo,

Ik heb mijn iphone nu al een tijdje.. Maar er is vandaag een probleem onstaan. Als ik iemand ander bel hoort die gene mij niet. Alleen als ik heel hard schreeuw. Ik heb zelf even een beetje getest( via mijn huistelefoon naar iphone gebeld) en als ik hard blaas hoor je het wel heel goed. Wat zou hiervan het probleem kunnen zijn. Ik hoorde dat het kan als der wat mis is met je software. maar ik draai al maanden dezelfde software.

Iemand een idee?

Groet,

Marc

BjOrN_M 04-07-08 00:00

Dit probleem heb ik ook! Maar bij mij is dit probleem in de 2 richtingen (ik hoor de andere niet, en de andere hoort mij niet!)

Niemand geen oplossing ?? :(

Monster00 04-07-08 14:56

precies hetzelfde geval met mijn iphone. Na 6 maanden de iphone te hebben gebruikt, kreeg ik vandaag hetzelfde probleem als hierboven beschreven (4 juli). Heeft iemand enige verklaring ervoor?:confused:

Monster00 04-07-08 15:19

Ok., net even met de de oordopjes naar muziekgeluisterd op de iphone, daarna tijdens het luisteren naar muziek heb ik gebeld naar een andere mobiel waarbij diegene mij wel kon horen praten en ik die persoon ook. Gesprek beeindigd en tijdens de muziek de oordopjes eruit getrokken en voila--> alles is weer ok :S. Iemand een verklaring hiervoor?

daflaar 08-09-09 20:35

oordopjes werkt perfect maar het is Kl0te net of ik met een oude mobiel bel :S
paarkeer watten staafje erin gestopt nog steeds niks
MAAR... muziek luisteren zonder oordopjes Werkt wel ''maar dan soms gesist op achtergrond'' iemand ? :(


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:02.