Onderste toetsen bij toetsenbord onbereikbaar

Onderste toetsen bij toetsenbord onbereikbaar discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb hier een iPhone met een toetsenbord problemen. Het probleem is echter na restore en alles niet opgelost. Ik kan de touchscreen volledig gebruiken, ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 14 June 2008, 13:24
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 December 2007
Locatie: Oost-Vlaanderen
Berichten: 130
Question Onderste toetsen bij toetsenbord onbereikbaar

Ik heb hier een iPhone met een toetsenbord problemen.
Het probleem is echter na restore en alles niet opgelost.

Ik kan de touchscreen volledig gebruiken, behalve bij het toetsenbord.
Als ik een SMS wil typen, bij Wi-Fi op verbind wil drukken, een spatie nodig heb, ...
Alles dus waar het toetsenbord bijkomt...

Vb bij een SMS:
Dan kan ik "123" "spatie" en "regel" niet aanklikken.
Typ ik in het midden van de spatie dan komt er de "c of v of b" e staan maar niet de spatie...

Het probleem is opeens opgedoken, zonder enige andere verklaring.
Hij is niet gevallen, geen krasje of iets anders te bespeuren.

trouwens ik kan aan alle andere knoppen die op die hoogte staan wel aan, maar niet bij het typen.

HELP AUB.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 14 June 2008, 13:47
Stiruam's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Berichten: 2.065
Standaard

Lijkte me een dead strip op je scherm... Doe eens erase al settings dan in DFU en dan een restore en flash de bootloader voor de zekerheid ook maar ff. Je weet het nooit maar dit lijkt me een hardware fout...

Greetz, Stiruam
  #3  
Oud 14 June 2008, 13:57
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 December 2007
Locatie: Oost-Vlaanderen
Berichten: 130
Standaard

Het is ZEKER geen dode strip aangezien ik de dtouch voor andere applicaties op die plaats wel perfect kan gebruiken.
  #4  
Oud 16 June 2008, 10:44
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 December 2007
Locatie: Oost-Vlaanderen
Berichten: 130
Standaard

HULP!! :-(
  #5  
Oud 16 June 2008, 21:20
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 26 October 2007
Berichten: 10
Standaard

Ik heb hetzelfde probleem. Enige oplossing gehoord tot op heden. Ga met de originele factuur terug naar je verkooppunt in de States.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Toetsenbord toetsen groter kan maken RedBull Jailbreak apps en thema's 5 18 November 2009 10:13
toetsenbord werk niet toetsen u j n master iPhone algemeen 0 24 September 2009 23:13
Onderste tekstregel toetsenbord werkt niet meer Greatwhitexxl iPhone algemeen 1 7 June 2009 23:14
Kan niet aan de onderste toetsen bij invoer Michael_D iPhone algemeen 4 27 September 2008 18:36
Toetsenbord Aanpassen? (zwarte toetsen ipv wit) ?? Essential iPhone algemeen 5 4 March 2008 22:53

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:15.