menubalk

menubalk discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) hallo, ik heb een vraag, ik heb nou bijna een maand een iPhone maar ik bedenk me telkens waarom de sms knop niet onderin staat ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 15 June 2008, 15:47
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 May 2008
Locatie: borne
Berichten: 38
Standaard menubalk

hallo,
ik heb een vraag,
ik heb nou bijna een maand een iPhone maar ik bedenk me telkens waarom de sms knop niet onderin staat inplaats van internetbrowser.
weet iemand hier antwoord op?
m.v.g. jeffrey
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 15 June 2008, 15:51
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.614
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Stuur een bericht via Skype™ naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

je kan je iconen toch zelf verzetten zoals je wil!!
druk 3seconden op een icoon tot ze bewegen.
sleep nu je iconen naar waar je wil.
voor de menubalk eerst eentje wegslepen en dan kan een andere in de plaats.
druk op de homeknop om de iconen terug stil te zetten
__________________
at your service
  #3  
Oud 15 June 2008, 16:04
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

wiggle werkt alleen met 1.1.3 en hoger
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #4  
Oud 15 June 2008, 16:07
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 May 2008
Locatie: borne
Berichten: 38
Standaard

thx thx ik heb een 1.4 maar ut is gelukt
nu zit ik met het probleem met beltonen.. ik heb beltonen in mijn itunes staan (staan ook onder de knop beltonen in het itunes menu) maar ik krijg ze maar niet in men iPhone iemand een idee hoe ik dit voor elkaar krijg?
  #5  
Oud 15 June 2008, 16:12
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door suzuki62 Bekijk bericht
thx thx ik heb een 1.4 maar ut is gelukt
nu zit ik met het probleem met beltonen.. ik heb beltonen in mijn itunes staan (staan ook onder de knop beltonen in het itunes menu) maar ik krijg ze maar niet in men iPhone iemand een idee hoe ik dit voor elkaar krijg?
gewoon naar je iPhone slepen tog? of ander idee is misschien Ringtones app op je iPhone installeren zodat je je muziek van je iPhone zelf kan converten op je iPhone en dan als ringtone/sms tone doen
  #6  
Oud 15 June 2008, 16:16
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 May 2008
Locatie: borne
Berichten: 38
Standaard

naar de iPhone slepen werkt niet.. damn.. en kun je mischien dat andere nog ietsjes beter uitleggen want ik snap het niet helemaal..
  #7  
Oud 15 June 2008, 16:17
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Je kan de ringtones app installeren door de source, i.danstaface.net toe te voegen.
Daarna als het gerefresht is moet je eerst SkrewCommon installeren en daarna de app Ringtones.. je moet je iPhone ff rebooten en dan kun je aan de gang
  #8  
Oud 15 June 2008, 16:18
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 28 March 2008
Berichten: 1.048
Standaard

je kan dacht ik ook je iPhone dus aansluiten op je pc dan ga je naar het tablad ringtone en daar kies je wat je wilt sinchrosinseren.
  #9  
Oud 15 June 2008, 16:19
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 May 2008
Locatie: borne
Berichten: 38
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door slodo Bekijk bericht
je kan dacht ik ook je iPhone dus aansluiten op je pc dan ga je naar het tablad ringtone en daar kies je wat je wilt sinchrosinseren.
dat heb ik geprobeert maar hij pakt de tabbladen niet.. dat is het probleem ook..
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Raar teken in menubalk curtazimo iPhone algemeen 2 24 August 2010 14:32

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:51.