iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iPhone Valt Steeds uit, daarna alleen herstelmodus nog mogelijk! (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/15078-iphone-valt-steeds-daarna-alleen-herstelmodus-mogelijk.html)

hbasten 25-06-08 00:24

iPhone Valt Steeds uit, daarna alleen herstelmodus nog mogelijk!
 
Hallo,

Een paar maanden geleden heb ik een iPhone 8GB 1.1.3. uit de VS gekocht en met ZiPhone geunlocked, etc. Dit werkte tot vorige weeek allemaal perfect.
Plotseling is de iPhone uitgevallen en deed hij niets meer. Toen ik hem in de computer (Windows) aansluitte gaf hij aan dat de iPhone in herstelmodus actief is en hersteld moest worden. Waneer ik probeer om dit te doen geeft de PC het volgende aan: "De iPhone kan niet worden hersteld. Er heeft zich een onbekende fout voorgedaan (9)."

Overigens is het herstellen en bijwerken wel al een aantal keren gelukt, zonder dat de bovenstaande foutmelding verscheen. Na dit herstel heb ik de backup van de gegevens gebruikt en de iPhone met Ziphone weer geunlocked, etc. Nu leek de iPhone weer in orde, totdat hij weer uitviel en ik weer bij af ben.

Wie kan mij met dit probleem helpen?

hbasten 25-06-08 00:25

Ik heb gisteren het volgende gedaan.

Heb de iPhone via herstelmodus hersteld (Shift+herstellen: iPhone1,1_1.1.4_4A102_Restore). Toen iLiberty gebruikt en de backup (iTunes) niet geladen. Hierna werkte de iPhone enkele uren prima. Nadat ik echter een telefoontje kreeg en het gesprek beëindigd had viel hij weer uit. Met als gevolg dat de iPhone niets meer doet en alleen aansluiten op de PC mogelijk is. Hier geeft hij weer aan dat er een iPhone in de herstelmodus is aangetroffen.

Stiruam 25-06-08 10:14

Hmm klinkt als een vreemd probleem flash de baseband en de bootloader eens even opnieuw :D Tip: Bootneuter.app kan het makkelijk doen. En dan nog een keer een restore doen maar dan met winpwn :D Dan doet hij het waarschijnlijk wel weer

Greetz, Stiruam

hbasten 25-06-08 15:15

Hallo Stiruam,

Bedankt voor je reactie. Wat houdt het flashen van de baseband en bootloader precies in? En wat kan Bootneuter.app doen?

Groeten.

slodo 25-06-08 15:26

misschien dat je hier wat aan hebt:
https://forum.iculture.nl/f59/i...ootneuter.html


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:32.