toetsenbord telefoon doet het niet

toetsenbord telefoon doet het niet discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Heey! Ik zit hier met een iPhone waarvan het toetsenbord het niet doet bij Telefoon. Ik heb alle instellingen al hersteld maar dit heeft niet ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 2 July 2008, 15:21
» iPhone US 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 May 2008
Berichten: 7
Standaard toetsenbord telefoon doet het niet

Heey!

Ik zit hier met een iPhone waarvan het toetsenbord het niet doet bij Telefoon. Ik heb alle instellingen al hersteld maar dit heeft niet geholpen..

Ik kan wel naar het toetsenbord toe, maar na 1 keer op een cijfer gedrukt te hebben gaat hij gelijk naar het hoofdmenu van de iphone..

Kan iemand helpen?

Bedankt!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 2 July 2008, 18:15
BadSide's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 October 2007
Locatie: Dordrecht
Berichten: 590
Standaard

Al een restore geprobeerd?
__________________
 iPhone 2G, 8GB  Intel MacBook (zwart), 2,2GHz, 160GB HD
  #3  
Oud 3 July 2008, 02:02
zwaan's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 January 2008
Locatie: Raalte
Berichten: 342
Standaard

Heb je een programma als customize gebruikt? Of iets anders dat de iPhone aanpast. Deze veranderen namelijk allerlei bestanden die de iPhone nodig heeft. En als 1 van die bestanden corrupt raakt kan het zijn dat, in dit geval, je hele toetsenbord niet meer werkt. Een restore zou het in principe altijd moeten oplossen.
__________________
Marc.
  #4  
Oud 3 July 2008, 03:44
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.234
Standaard

Is die restore gelijk nou niet een beetje radicaal????

Zou eerst afwachten of er mensen zijn die een wellicht betere oplossing hebben...

Maar goed, jouw iPhone, jouw feestje....
__________________
2G US 16GB, 3GS 16GB black, 4 32GB black AT&T Simlock, 4S 16GB black, 5S 32GB spacegrey.
  #5  
Oud 3 July 2008, 08:43
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Zou je iets meer info kunnen geven? Wat voor een iPhone is het? Welke versie staat erop? Welke unlock methode is gebruikt? Dit soort gegevens helpt bij het geven van een eventuele oplossing.

Als je bijvoorbeeld versie 1.1.2 hebt zul je iWorld moeten installeren.
  #6  
Oud 4 July 2008, 17:54
» iPhone US 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 May 2008
Berichten: 7
Standaard

Hallo!

Bedankt voor de reacties!
Dit is niet mijn iPhone maar van een kennis van me, dus ik weet niet precies alles over deze telefoon. Wat ik wel weet is dat het een 8GB iPhone is met softwareversie 1.1.2
Ik heb iWorld erop gezet en geprobeerd maar het werkt niet.
Een restore vind ik ook heel ver gaan, want dan moet de telefoon weer opnieuw gehackt worden etcetera, dit zou ik liever niet willen doen.
  #7  
Oud 4 July 2008, 18:23
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sarsefras Bekijk bericht
Hallo!

Bedankt voor de reacties!
Dit is niet mijn iPhone maar van een kennis van me, dus ik weet niet precies alles over deze telefoon. Wat ik wel weet is dat het een 8GB iPhone is met softwareversie 1.1.2
Ik heb iWorld erop gezet en geprobeerd maar het werkt niet.
Een restore vind ik ook heel ver gaan, want dan moet de telefoon weer opnieuw gehackt worden etcetera, dit zou ik liever niet willen doen.
Heb je nadat je iWorld geinstalleerd hebt ook Nederland als land ingesteld in iWorld?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
2G telefoon GEEN service. Alles doet het behalve dat. harleyking iPhone algemeen 20 12 February 2009 12:05
toetsenbord doet het niet Bhola iPhone algemeen 14 18 January 2009 13:27
telefoon app doet het niet meer firm 2.2 kuradius iPhone Apps 8 2 December 2008 19:03
Hele telefoon doet niet meer na updaten daaf Archief 2 23 August 2008 22:30
Helf van het scherm doet het niet meer... licious iPhone algemeen 6 20 May 2008 19:37

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:00.