iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Remind You. (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/15829-remind-you.html)

barts5 10-07-08 18:22

Remind You.
 
Via Installer heb ik remind you geinstalleerd. Nu wordt er in het begin scherm de geplande afspraken weer gegeven. Dit werkt dus prima zou je zeggen. Echter de afspraken blijven staan ondanks dat ik het programma inmiddels heb verwijderd zijn de afspraken van enkele dagen geleden nog steeds zichtbaar. Heb inmiddels het programma verwijderd, de afspraken verwijderd remind you opnieuw geinstalleerd en weer verwijderd maar niets helpt. Weet iemand hoe ik het startscherm weer schoon krijg. Ik kan niets terug vinden op het forum over dit onderwerp.

ControlSje 10-07-08 19:08

Probeer eens Remind You nog eens te installeren, en daarna te de-installeren. Maar voordat je het de-installeert het onderstaande commando eerst uitvoeren met bijvoorbeeld PuTTY.

Volgens mij staat er een klein foutje in het uninstall gedeelte en dat zou verholpen moeten worden met het commando.
Ik hoop dat dit werkt.

Suc6.

Code:

/Applications/RemindYou.app/launchctl unload /Library/LaunchDaemons/com.makeyourdaymedia.remindyoudaemon.plist

barts5 10-07-08 22:28

bedankt voor de tip nu ben ik niet helemaal voorzien van kennis wat dit betreft. Hoe en wat moet ik doen zoals je hier boven omschrijft? Waar vindt ik PuTTY en waar moet ik de gegevens invullen?

Greetz.

ControlSje 10-07-08 22:47

PuTTY is een applicatie die je op de computer installeert. Kijk hier voor meer informatie, je kunt PuTTY daar ook downloaden.

Met PuTTY verbind je je PC via Wi-Fi met je iPhone en kun je via een terminal, commando's invoeren die op je iPhone worden uitgevoerd. Je moet het commando dus in PuTTY invoeren.

Ik hoop dat e.e.a. duidelijk is.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:40.