3G iphone 3G werkt niet

3G iphone 3G werkt niet discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hey mensen, Hier nummer 32. Ik heb gister de iPhone 3g gehaalt maar als ik 3g aan zet krijg ik geen 3g icoontje maar een ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 11 July 2008, 12:26
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 January 2008
Berichten: 49
Standaard 3G iphone 3G werkt niet

Hey mensen,

Hier nummer 32.
Ik heb gister de iPhone 3g gehaalt maar als ik 3g aan zet krijg ik geen 3g icoontje maar een blauw vierkantje met een wit bolletje erin. Het internet werkt ook niet. Wie kan me aub helpen.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 11 July 2008, 12:28
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Alles ingesteld en geactiveerd zoals aangegeven door t-mobileicon?
  #3  
Oud 11 July 2008, 12:28
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 January 2008
Berichten: 49
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bomans Bekijk bericht
Alles ingesteld en geactiveerd zoals aangegeven door t-mobileicon?
Ja heb zelf t-mobile gebeld en die geven aan dat alles goed ingesteld staat.
  #4  
Oud 11 July 2008, 12:29
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Misschien even opnieuw opstarten?
  #5  
Oud 11 July 2008, 12:30
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 January 2008
Berichten: 49
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bomans Bekijk bericht
Misschien even opnieuw opstarten?
+/-10x gedaan
  #6  
Oud 11 July 2008, 12:31
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

En de 3G staat bij je instellingen geactiveerd?
Misschien een probleem bij t-mobileicon zelf?
Heb je wel 3G dekking in jouw gebied?
  #7  
Oud 11 July 2008, 12:32
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 January 2008
Berichten: 49
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bomans Bekijk bericht
En de 3G staat bij je instellingen geactiveerd?
Misschien een probleem bij t-mobileicon zelf?
Heb je wel 3G dekking in jouw gebied?
3g dekking? Is dat niet standaard overal dan?
  #8  
Oud 11 July 2008, 12:33
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

T-Mobile Coverage Tool
  #9  
Oud 11 July 2008, 12:37
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 January 2008
Berichten: 49
Standaard

jepp ook dat zit goed
  #10  
Oud 11 July 2008, 12:41
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Misschien problemen bij t-mobileicon? Nog even een belletje doen naar hun?
  #11  
Oud 11 July 2008, 12:45
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Heb je al opgezocht wat dat icoontje betekent ?
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #12  
Oud 11 July 2008, 14:45
Common.Sense's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 January 2008
Locatie: de flevopolder
Berichten: 249
Send a message via twitter to Common.Sense
Standaard

Als je geen 3G coverage hebt in je regio ga je automatisch over naar GPRS.
Lijkt er op alsof je sim nog niet is geactiveerd.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Home button werkt niet, itunes vind iphone niet keesdr iTunes 2 7 February 2011 20:41
iphone 3g werkt niet op Sitecom router, iPad werkt wel?? hans-wouter iPad algemeen 11 4 May 2010 14:54
Iphone laadt niet meer op, wel melding, dfu werkt niet iTim iPhone algemeen 4 8 March 2010 22:27
Iphone hangt op Apple, DFU werkt niet en wordt niet herkend door Itunes , PC etc. Peterhercules Archief 1 29 January 2010 14:34
Netwerk Selectie werkt na upgrade naar 1.1.4 via Ziphone werkt niet meer. m190677s Unlock [archief] 2 18 March 2008 16:19

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:45.