//

"Tanzoo" SMS.

"Tanzoo" SMS. discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste iPhone medebezitters, Sinds vandaag heb ik een sms gekregen van een zogeheten "Tanzoo". Echter ik ken deze persoon of instantie niet. Het smsje heb ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 18-11-08, 22:36
Chane Chane is offline
• iOS 3.0.1
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Nov 2008
Berichten: 55
Standaard "Tanzoo" SMS.

Beste iPhone medebezitters, Sinds vandaag heb ik een sms gekregen van een zogeheten "Tanzoo". Echter ik ken deze persoon of instantie niet. Het smsje heb ik ontvangen om 20.10 uur. In het smsje staat het volgende:
Citaat:
"Beste Tanzoo Speler, De spellen zijn vernieuwd en er zijn 5 splinternieuwe topspellen toegevoegd. Speel, beleef, ervaar en win"
Als ik ga googlen naar "Tanzoo" kom ik op het volgende terecht:
Citaat:
Hoe werken Flash Gokkasten? De Flash gokkasten zijn dezelfde zoals je ze vindt bij de patatkraam of in een gokkhal. Je kunt op de Flash gokkasten spelen voor plezier of voor echt geld. Bij Tanzoo krijg je maximaal 20 credits per dag en bij Eurocazino kun je vaak onbeperkt spelen. (niet altijd tussen 14.00 uur en 02.00 uur) Wil je net als in het echt voor echt geld op de gokkasten spelen, dan kun je credits kopen via SMS, via je vaste of mobiele telefoon of via creditcard en Ideal. Als je op een van de onderste 2 banners klikt dan openend er een nieuw flash scherm met daarin de geselecteerde game, als je dan links onderin kijkt kun je bij beide aanbieders wisselen tussen de verschillende Flash gokkasten. Zodra je voor echt geld speelt kun je natuurlijk ook echt geld winnen. Wil je het door jou gewonnen bedrag innen, dan moet je minimaal 10 euro hebben en op dat moment kun je een aanvraag doen voor een uitbetaling welke binnen 24 uur overgemaakt wordt op je bank of giro rekening.
Nu heb ik het volgende: Ik heb me hier helemaal niet voor aangemeld! Ik ken deze afzender dan ook niet. Het blijkt om een soort casino te gaan in de US. Ook heb ik het volgende gevonden. partyflock forum onderwerp: Sms dienst tanzoo:s
Citaat:
Uitleg: Wanneer u lid word van de Tanzoo goldenclub geniet u nog meer van onze games...! Zo spaart u bonussen over wat u bij ons heeft gespeeld. Aan het einde van de maand ontvangt u gratis een smsje en worden de bonussen omgezet in credits. Maar dat is nog niet alles....! Zo ontvangt u ook een gratis smsjes als Tanzoo een nieuw spel online brengt en wordt u op de hoogte gehouden van alle acties..!!! Ook maakt u kans op de SMS Jacpot, deze jackpot kan oplopen tot maar liefst 750 euro. Het enige wat u moet doen om van al deze diensten gebruik te kunnen maken, is u zelf aanmelden..! Let wel op ! Om u zelf lid te kunnen maken, moet u een mobiel telefoonnummer opgeven en minimaal 2 keer per maand inbellen of smsen. Als u zich nu aanmeld ontvang u een gratis smsje wanneer dit alles online wordt gezet door Tanzoo. Op dit moment kunt u zich nog alleen maar aanmelden, de goldenclub card werkt nog niet. Wij verwachten dat de Tanzoo goldenclub card binnen 1 a 2 weken in werking wordt gesteld. Op het moment dat u dan bent aangemeld ziet u bij elk spel wat u speelt. Een golden card op het moment dat u dat ziet, weet u dus dat u spaart en mee speelt met de SMS Jackpot!!! U speelt alleen maar mee met het mobiele nummer wat u heeft opgegeven.
Wat kan ik nou het beste doen? - Ik snap hier niets van. Kan ik misschien T-Mobile bellen om het nummer te blokkeren? Iemand enige ervaringen mee? - Straks krijg ik hoge rekeningen! Bij voorbaat dank! Chane.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 18-11-08, 22:40
Chane Chane is offline
• iOS 3.0.1
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Nov 2008
Berichten: 55
Standaard

Schijnbaar door goed te lezen kan ik naar dit e-mail adres sturen met mijn betreffende nummer. Maar ik het vertrouw het niet echt. Gekopieerd van de partyflock:
Citaat:
Beste speler, Bedankt voor uw afmelding. Wij zullen deze zo snel mogelijk verwerken, echter kan dit maximaal enkele weken duren. Wij vragen hiervoor uw begrip, Mvg, Helpdesk
E-mail: helpdesk@tanzoo.com Edit: iemand meer info misschien?

Laatst gewijzigd door Chane; 18-11-08 om 23:11.
Reageren



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Probleem met "Navigon Europe" "Live Traffic" na update naar 1.4 iPhony Archief 0 18-12-09 20:28
Software: "Huidige lokatie" in "Kaarten" niet correct Lancia iPhone Navigatie 14 10-10-09 14:57
"Checking Sources" duurt te lang en "Failed to Download Package" vvv91 Jailbreak apps en thema's 10 20-12-08 14:25
Apple kent verschil tussen "Dutch" en "Deutsch" niet Celf iPhone Apps 1 14-10-08 20:50
1 en 0 en ipv "on" ,"off" of "aan", "uit" SuperDutch iPhone algemeen 11 07-01-08 15:13

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:32.