iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Unable to lock maildrop (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/2723-unable-to-lock-maildrop.html)

Joris 24-11-07 10:40

Unable to lock maildrop
 
Bij het ophalen van email krijg ik regelmatig de melding 'unable to lock maildrop' of 'message has not been downloaded from server'. Googlen op dit onderwerp leverde me niet veel info op. Weet iemand wat dit (technisch) betekent en is er een oplossing?

vriesfde 24-11-07 20:23

Ben je dan tegelijkertijd met een ander device (pc of mac bijv.) ook naar je mail account aan het 'kijken'
Heb namleijk ook even op Unable to lock maildrop gegoogled, en de enige vermeldingen die ik vind hebben bijna allemaal betrekking op tegelijkertijdig gebruik, resulterend in de error die jij beschrijft. Een andere oorzaak die ik vond was het 'unsuccesfull' bendaeren van je pop address waarna je mailbox +/- 10 min. 'gelocked is en je deze melding krijgt.

Er is inderdaad niet veel info op internet te vinden, maar mischien kun je een andere provider proberen zoals gmail, alleen om even te testen of alles op je iPhone goed draait?

Greets , Frans

Joris 25-11-07 11:34

Bedankt voor je reactie Vriesfde. Ik gebruik 2 mailadressen via dezelfde provider. Misschien dat dit stress veroorzaakt, de iPhone weet dan niet welk emailadres hij moet gebruiken met de foutmelding tot gevolg. Ik kan ermee leven, het gebeurt niet heel vaak maar toch.

edvwijk 05-01-08 11:43

Hallo,
ik heb het probleem nu sinds een week op mijn Mac.
Ik heb hetzelfde account (als op mijn PC) op mijn Iphone verwijderd en het blijft terugkeren. Heeft met POP3 te maken.
Hoe krijg ik dit uit mijn MAC?
Ed van Wijk


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:30.