iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   attachments bewaren (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/3095-attachments-bewaren.html)

Nixo 02-12-07 14:06

attachments bewaren
 
Hey,
mijn mail werkt zoals het hoort. Alleen zou ik graag bijgestuurde foto's willen bewaren naar een zelf aan te duiden plaats. Is dit mogelijk?
Ik vind het nergens.


Grtz nico

metck 14-12-07 11:59

Een vraag die hierop aansluit. Als ik een mail met pdf's (of andersoortig) binnenkrijg, kan ik die als ik offline ben (heb een ipod touch) toch bekijken. Dat betekent in mijn optiek dat die attachments ergens worden opgeslagen. Ik heb met MobileFinder en ook via AFP op mijn Mac al redelijk grondig gekeken, maar helaas niets gevonden.

Kan iemand mij helpen in deze?

Stiruam 14-12-07 12:59

@Metck waarschijnlijk worden je emails compressed en encrypted ergens bewaart zodat ze ook niet door programma's kunnen worden gejat en ingelezen.

Greetz, Stiruam

metck 14-12-07 17:14

Ja, dat zou goed kunnen. Nog meer mensen een suggestie?

Daros 09-01-08 21:33

wil hier ook graag antwoord op! iemand ?

Celf 09-01-08 21:52

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Nixo (Bericht 22472)
Hey,
mijn mail werkt zoals het hoort. Alleen zou ik graag bijgestuurde foto's willen bewaren naar een zelf aan te duiden plaats. Is dit mogelijk?
Ik vind het nergens.


Grtz nico

Ik heb de afgelopen weken vaak rondgekeken op het support forum van Apple zelf. Deze vraag is daar ook erg vaak gesteld en het antwoord was ook elke keer hetzelfde....de huidige iPhone kan GEEN bestanden opslaan, ongeacht van welke soort of type.

Dat de bestanden op een iPod Touch ergens opgeslagen worden is mij ook een raadsel. Daarover is weinig te lezen aangezien de Touch officieel geen mail applicatie heeft. Klaarblijkelijk werkt het OS op deze iPod toch anders.

Voor foto's is er een "workaround". Foto's die je binnenkrijgt op jouw computer uit de mail halen, importeren in Photo en via Photo synchroniseren met de iPhone.

metck 09-01-08 22:00

De huidige iphone kan heus wel bestanden opslaan; dat blijkt bijvoorbeeld uit de vele applicaties die je via de Installer kunt installeren. Het support forum van Apple is best prima, maar niet als het gaat om ingewikkelde vragen om features die officieel niet ondersteund worden...
Maar goed, dan blijft het natuurlijk nog steeds de vraag waar die attachments worden opgeslagen.. Iemand?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:03.