iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   "Reparatie nodig" (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/3645-reparatie-nodig.html)

maikbos 13-12-07 23:02

"Reparatie nodig"
 
hallo allemaal,

sinds een maand nu helemaal blij met de iphone via gsmtrack, versie 1.02 gehouden omdat ik geen zin had in rare dingen die er misschien zouden gaan gebeuren. Vandaag helemaal niks met mijn iphone gedaan, en ineens gebeurde er iets heel vreemds. Hij geeft aan:

Reparatie nodig
Geen verbinding mogelijk.
Apple - Support

Er kan geen verbinding met mijn provider worden gemaakt, hij ziet geen Wi-Fi meer en nog erger... ik kan niet meer opladen/verbinden via mijn laptop.

Hoe kan dit en wat moet ik nu doen? Raden jullie aan om dat hele stappenplan door te nemen en toch naar 1.1.2 te gaan... ik heb nu zoiets van ik moet wel, want ik kan niet bellen! Alleen ben ik bang dat ik helemaal geen update kan uitvoeren omdat ik gewoonweg geen verbinding met mijn iphone kan maken.

ALvast bedankt voor de reacties,

groetjes maik

Stiruam 13-12-07 23:21

Kleien vraag kan je in recovery/restore komen? Dit bedoel ik dus: https://forum.iculture.nl/f1/ip...very-mode.html

Greetz, Stiruam

maikbos 14-12-07 00:16

nou heb even mijn laptop opnieuw opgestart en nu kan wel connecten, dus ook in recovery/restore komen!

Freek 14-12-07 01:11

maik, je probleem heeft niet met de firmware te maken. Ik zou als ik jou was niet upgraden (ik draai zelf ook nog steeds op 102 en helemaal probleemloos) maar restoren met firmware 1.02. Dit doe je door die firmware te downloaden en op je pc te zetten. Dan naar iTunes, de SHIFT knop ingedrukt houden en op "herstel" klikken. Nu het juiste restorefile selecteren en restoren. Daarna even met wiNstaller opnieuw activeren en jailbreaken en dan doet ie het weer hoor!

maikbos 19-12-07 21:58

nou ga ik toch maar de poging wagen om zelf de update te doen, ik ga van de unlocked 1.0.2 naar 1.1.2 guide gebruik maken. maar ik kom al meteen op mijn eerste probleem, omdat ik geen netwerkverbinding en internetverbnding kan maken kan ik de eerste stap om te virginizen niet uitvoeren..... is er een andere manier om mn unlocked 1.0.2. iphone te virginizen?

Ezekiel 20-12-07 07:36

@maikbos, waarom kan je geen internet verbinding maken, heb je geen wireless thuis of heb je toch nog een probleem met iphone.

maikbos 20-12-07 13:05

ik heb wireless thuis maar mijn iphone heeft Wi-Fi geblokkeerd (kan gewoon niet eens op on/off zetten), daarnaast word mijn netwerk niet herkend, heb ik geen emeinummer, geen ipnummer, mijn bluetooth werkt niet (oo.oo.oo.oo..) Ook werkt mijn geluid niet. Ik heb gisteravond opnieuw 1.0.2 erop gezet maar dit heeft niet gewerkt, ik heb nog steeds geen Wi-Fi, netwerk, muziek of bluetooth...

Freek 20-12-07 20:26

Heb je voordat je de Iphone hebt gerestored de iPhone in de dfu mode gezet (de recovery mode zodat er op het scherm staat " connect to iTunes") ? Probeer dan nog eens de telefoon te herstellen (kies herstel, niet upgrade) met de juiste firmware.

Dan Installer er op zetten en The Virginizer er op zetten en zijn werk laten doen (zorg dt je autolock op Never staat). Hierna opnieuw activeren en jailbreaken en unlocken.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:30.