Alle verborgen iPhone klikjes..

Alle verborgen iPhone klikjes.. discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik zat laatst een keer met de oordopjes te spelen en tot mijn verbazing ging ineens mijn iPod van start zonder ik aan het scherm ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 28 December 2007, 14:34
Luque's schermafbeelding
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 December 2007
Locatie: Amersfoort
Berichten: 46
Standaard Alle verborgen iPhone klikjes..

Ik zat laatst een keer met de oordopjes te spelen en tot mijn verbazing ging ineens mijn iPod van start zonder ik aan het scherm had gezeten. Hierbij mijn verborgen klikjes, heeft iemand er nog meer gevonden?

Uitleg:

klik klik is 2 snelle kliks
klik....klik is een langzame klik

1. klik...klik klik klik..klik met je oordopjes is bovenaan je playlist beginnen zonder je ipod uit je zak te halen
2. als je hetzelfde doet op je home button met je oordopjes erin dan doet iet het ook, dan krijg je een embedded player in beeld
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 28 December 2007, 15:07
BadSide's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 October 2007
Locatie: Dordrecht
Berichten: 590
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Luque Bekijk bericht
1. klik...klik klik klik..klik met je oordopjes is bovenaan je playlist beginnen zonder je ipod uit je zak te halen
Die doet ie al bij klik...klik klik.. hier in ieder geval wel.
Erg handig, hoef ik hem niet meer uit m'n zak te halen.
__________________
 iPhone 2G, 8GB  Intel MacBook (zwart), 2,2GHz, 160GB HD
  #3  
Oud 28 December 2007, 15:42
Luque's schermafbeelding
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 December 2007
Locatie: Amersfoort
Berichten: 46
Standaard

ja handig he, vooral in deze tijd met je handschoenen haha! lekker makkelijk!
  #4  
Oud 28 December 2007, 22:30
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

bij iPhone ook, 1klik pauze, 2snelle klik volgend liedje enz....
leuk, thanks !!!!!
  #5  
Oud 29 December 2007, 21:35
marcoryn's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 December 2007
Locatie: LisseZH
Berichten: 565
Stuur een bericht via MSN naar marcoryn
Standaard

kan iemand uitleggen HOE je moet klikken??
  #6  
Oud 29 December 2007, 22:17
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

stiekem tegen de meester vertellen dat iemand wat fout gedaan heeft

Maar je kan ook gewoon op het microfoontje van je headset drukken.. Dit wordt ook wel klikken genoemd
  #7  
Oud 29 December 2007, 23:01
marcoryn's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 December 2007
Locatie: LisseZH
Berichten: 565
Stuur een bericht via MSN naar marcoryn
Standaard

allright dan!! Werkt idd. Erg handig. En ik maar klikken drukken en trekken aan mn Senheissers ;-)
  #8  
Oud 30 December 2007, 01:00
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

die senheissers, werken die goed? luid, zuiver, gekraak bij zware bass?
ik wou mij de laatste nieuwe Bose earplugs halen, 112Db zouden ze geven, met bass boost en al erop en eraan. aanpasbaar aan t binnenste van je oor. prijs is 97.99euro in t zwart.
  #9  
Oud 30 December 2007, 03:09
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 November 2007
Berichten: 26
Standaard

genot hoor die Bose inEar. ik kan ze iedereen aanbevelen.
  #10  
Oud 2 January 2008, 21:04
marcoryn's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 December 2007
Locatie: LisseZH
Berichten: 565
Stuur een bericht via MSN naar marcoryn
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door chinkone Bekijk bericht
genot hoor die Bose inEar. ik kan ze iedereen aanbevelen.
En voor een krappe 40 Euro heb je een paar heerlijke Sennheisers CX 300.
Toch wel de top van de middenklas in ear. Het is even wennen qua draagcomfort, maar je muziek op de iPhone klinkt hemels

Mocht ik ooit es rijk worden ga ik voor de Bose
  #11  
Oud 2 January 2008, 22:46
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Berichten: 50
Standaard

zo man echt handig
  #12  
Oud 7 January 2008, 09:44
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 October 2007
Berichten: 494
Standaard

volgens mij is het alleen als je je iPhone op standby hebt gezet met je oordopjes erin. Die mag je er wel tussendoor uit halen maar volgens mij werkt t dus alleen als op t moment dat ie op standby gaat ie op de iPod functie stond... Ik heb t getest en t werkt alleen op die manier bij mij.
  #13  
Oud 7 January 2008, 17:31
BadSide's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 October 2007
Locatie: Dordrecht
Berichten: 590
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door graphsic Bekijk bericht
volgens mij is het alleen als je je iPhone op standby hebt gezet met je oordopjes erin. Die mag je er wel tussendoor uit halen maar volgens mij werkt t dus alleen als op t moment dat ie op standby gaat ie op de iPod functie stond... Ik heb t getest en t werkt alleen op die manier bij mij.
Hier maakt het niet uit wanneer hij in Stand By gedaan is hoor...
Soms als hij niet reageert moet ik wel even op de bovenste knop drukken, maar dat kan ook terwijl hij in m'n zak zit, of soms zelfs buiten m'n broek...
  #14  
Oud 7 January 2008, 18:22
Amp.'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 November 2007
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 707
Stuur een bericht via MSN naar Amp.
Standaard

de mijne is volgens mij kapot, reageert nauwlijks meer op klikjes :/
En dat na 1 week klikken :x
  #15  
Oud 7 January 2008, 19:38
BadSide's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 October 2007
Locatie: Dordrecht
Berichten: 590
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Amp. Bekijk bericht
de mijne is volgens mij kapot, reageert nauwlijks meer op klikjes :/
En dat na 1 week klikken :x
Je zou het al vast wel weten, maar voor de zekerheid: 1 keer klikken is pauze/play, en 2 keer (snel achter elkaar) is volgend nummer...
Maar zoals ik al zei, je zal het al vast wel weten.
  #16  
Oud 7 January 2008, 19:54
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 October 2007
Berichten: 494
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door BadSide Bekijk bericht
Hier maakt het niet uit wanneer hij in Stand By gedaan is hoor...
Soms als hij niet reageert moet ik wel even op de bovenste knop drukken, maar dat kan ook terwijl hij in m'n zak zit, of soms zelfs buiten m'n broek...
oke. raar, ik dacht dat dat wel nodig was. maar als je op de bovenste knop drukt doet ie t dan al? of moet je m dan ook echt van de standby halen?
  #17  
Oud 7 January 2008, 20:24
Amp.'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 November 2007
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 707
Stuur een bericht via MSN naar Amp.
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door BadSide Bekijk bericht
Je zou het al vast wel weten, maar voor de zekerheid: 1 keer klikken is pauze/play, en 2 keer (snel achter elkaar) is volgend nummer...
Maar zoals ik al zei, je zal het al vast wel weten.
Mja, ik denk dat er contactje los zit, soms pakt ie em wel, maar dan moet ik echt raar klikken.
Als de iPhone in NL uitkomt, zou ik dan zo die dopjes terug kunnen brengen en nieuwe krijgen?
  #18  
Oud 7 January 2008, 21:49
BadSide's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 October 2007
Locatie: Dordrecht
Berichten: 590
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Amp. Bekijk bericht
Mja, ik denk dat er contactje los zit, soms pakt ie em wel, maar dan moet ik echt raar klikken.
Als de iPhone in NL uitkomt, zou ik dan zo die dopjes terug kunnen brengen en nieuwe krijgen?
Ligt denk ik aan de garantie ervan. Geeft Apple wereldwijde garantie, of alleen in dat land? (Ik dacht dat laatste)
Misschien dat je hem dan gewoon terug kan brengen...
  #19  
Oud 8 January 2008, 00:03
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Berichten: 34
Standaard

nice TOP TOPIC
  #20  
Oud 8 January 2008, 13:13
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 31 December 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 8
Standaard

Wat ik ook wel een handig 'verborgen' trucje vind is dat je niet perse eerst op edit hoeft te klikken en dan op het rode icoontje om mails/sms/etc te verwijderen.

Je kan namelijk ook de knop 'delete' tevoorschijn 'vegen'. Als je vanaf de rechterkant een schuivende beweging vanaf het pijltje (>) naar links maakt, komt er ook 'delete' tevoorschijn.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Na update van 4.3 alle AppStore apps verborgen tycho28 iPhone Apps 5 5 April 2011 18:29

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:25.