Ervaring over Customize 1.20 op versie 1.1.2

Ervaring over Customize 1.20 op versie 1.1.2 discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste leden, Hoe zijn jullie ervaringen met Customize 1.20 op versie 1.1.2? Ik zou graag wat iconen willen verhuizen naar mijn tweede veld op mijn ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 2 January 2008, 21:46
MacFrankieG's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 84
Standaard Ervaring over Customize 1.20 op versie 1.1.2

Beste leden,

Hoe zijn jullie ervaringen met Customize 1.20 op versie 1.1.2?
Ik zou graag wat iconen willen verhuizen naar mijn tweede veld op mijn iPhone, kortom het uiterlijk van mijn standaard springboard willen aanpassen.
Ik vind de standaard iconen prima, maar zou ze graag op een andere voor mij meer logische plek willen hebben.

Bedankt voor jullie reacties.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 2 January 2008, 23:45
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Werkt prima hier, geen problemen. Gebruik het al tijden.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #3  
Oud 3 January 2008, 00:40
BadSide's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 October 2007
Locatie: Dordrecht
Berichten: 590
Standaard

Jup, hier ook. Geen enkel probleem.
__________________
 iPhone 2G, 8GB  Intel MacBook (zwart), 2,2GHz, 160GB HD
  #4  
Oud 3 January 2008, 01:01
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 October 2007
Berichten: 57
Standaard

Ja bij mij werkt het ook . Let wel op dat je geen Apps verbergt. Want dat had ik gisteren Installer & Customize waren weg van het springboard. Toen moest ik Customize via de Terminal opstarten en de programma's weer zichtbaar maken. Gelukkig had ik OpenSSH geÔnstalleerd anders moet je restoren.
  #5  
Oud 3 January 2008, 13:11
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jordy Bekijk bericht
Ja bij mij werkt het ook . Let wel op dat je geen Apps verbergt. Want dat had ik gisteren Installer & Customize waren weg van het springboard. Toen moest ik Customize via de Terminal opstarten en de programma's weer zichtbaar maken. Gelukkig had ik OpenSSH geÔnstalleerd anders moet je restoren.
Klopt, maar is sinds de laatste versie (1.20) al wel verbeterd. Je moet nu eerst het 'oogje' rechtsboven activeren voordat je iets kunt verbergen. Was in eerdere versies zonder die stap mogelijk, en dus linker.
  #6  
Oud 3 January 2008, 14:55
BadSide's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 October 2007
Locatie: Dordrecht
Berichten: 590
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jordy Bekijk bericht
Ja bij mij werkt het ook . Let wel op dat je geen Apps verbergt. Want dat had ik gisteren Installer & Customize waren weg van het springboard. Toen moest ik Customize via de Terminal opstarten en de programma's weer zichtbaar maken. Gelukkig had ik OpenSSH geÔnstalleerd anders moet je restoren.
Goed dat ik dat nu lees..
  #7  
Oud 8 January 2008, 15:53
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 December 2007
Locatie: Nijmegen
Berichten: 15
Standaard

Er zwerven ook hier en daar lege apps met lege iconen rond, dan kun je als het ware "spaties" inbouwen in je springboard. Als je met sftp die iconen verplaatst naar andere apps, dan kun je apps die je niet vaak gebruikt maar wel af en toe 'aan' moet zetten (zoals imapIdle, openSSH of JohnTool) een onzichtbaar icoon geven en ergens in een hoekje zetten. Dan zijn ze dus wel verborgen, maar nog steeds gewoon bedrukbaar. Je moet alleen wel uit je hoofd onthouden wat waar staat...
  #8  
Oud 9 January 2008, 22:28
Sick Mic's schermafbeelding
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 December 2007
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 185
Standaard

Mijn customize voelt toch een beetje onstabiel aan, hij crasht af en toe (1.1.2)
__________________
Stats: 3x iPhone US 8GB 1.1.2 OTB upgraded to 3.0
1x iPhone 3G US 16GB 2.0 > 2.2 > 3.0- ultrasn0w
  #9  
Oud 9 January 2008, 22:31
Stibou's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Moeskroen (BelgiŽ)
Berichten: 333
Standaard

Ik heb ook wel crashes met customize on 1.1.2,daarbij komt nog dat als ik in system sounds wil gaan en dan in ťťn van de subcategorieŽn ga,dan krijg ik gedurende 1 sec een zwart scherm en dan komt hij op het springboard,iemand solutions?
  #10  
Oud 14 January 2008, 13:11
TokTok1908's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 November 2007
Locatie: Almere
Berichten: 136
Standaard

K*TZOOI

mijn dochter van 3 heeft met mijn toestel lopen spelen...
ze heeft een aantal applicatie via customize onzichtbaar gemaakt
waaronder cumstomize en instellingen...
en nu kan ik dus niet meer terug krijgen..
weet iemand een oplossing??
  #11  
Oud 14 January 2008, 14:15
MacFrankieG's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 84
Standaard

Zie de post van 03 januari van Badside een paar likjes hierboven!
Succes TokTok1908
  #12  
Oud 14 January 2008, 14:45
TokTok1908's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 November 2007
Locatie: Almere
Berichten: 136
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MacFrankieG Bekijk bericht
Zie de post van 03 januari van Badside een paar likjes hierboven!
Succes TokTok1908
was het maar zo'n feest...
de terminal wil niet opstarten, krijg een fout melding
  #13  
Oud 14 January 2008, 17:11
MacFrankieG's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 84
Standaard

Ik denk dat je je probleem moet verplaatsen naar modding.
Ik werk met Mac dus ik kan je als windows gebruiker niet helpen.
  #14  
Oud 14 January 2008, 17:31
TokTok1908's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 November 2007
Locatie: Almere
Berichten: 136
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MacFrankieG Bekijk bericht
Ik denk dat je je probleem moet verplaatsen naar modding.
Ik werk met Mac dus ik kan je als windows gebruiker niet helpen.
had ik al gedaan...
ik heb hem trouwens gerestored...
hij is weer maagdelijk wit
Discussie gesloten


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: Iphone 3G versie 3.1.2 jailbreak omzetten naar versie 4? Poohbeer Jailbreak 11 8 March 2011 19:20
Van versie 3.0.1 naar versie 2.0.1 bijv keesdr Archief 1 6 November 2009 17:54
Verschil tussen de 8gig versie en de 16gig versie Golfier Archief 6 14 November 2008 20:37
iPhone 3G Amerikaanse versie & Europese versie. Distle Archief 2 12 July 2008 16:15
Ervaring met unlocken iPhone versie 1.1.1 en 1.1.2 ? s.vanwijk Unlock [archief] 1 14 January 2008 16:46

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:48.