Programma switchen

Programma switchen discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Weet iemand of er een applicatie is die het mogelijk maakt om snel te switchen tussen verschillende applicaties . Nu zit je bijvoorbeeld in je ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 4 January 2008, 00:38
Sushi's schermafbeelding
» iPhone NL 16GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Berichten: 28
Standaard Programma switchen

Weet iemand of er een applicatie is die het mogelijk maakt om snel te switchen tussen verschillende applicaties. Nu zit je bijvoorbeeld in je installer, maar als je dan bijvoorbeeld even een sms wilt versturen dan sluit het 1e programma af....nogal irritant vind ik dat.

Waarschijnlijk is dit er niet, maar ik denk vraag het toch even
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 4 January 2008, 09:47
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

nie da k weet, je zou t met sysinfo kunnen doen in principe, naar processes gaan en activeren, maar ik denk nie da da t is wa je zoekt
  #3  
Oud 4 January 2008, 09:49
dirkuijt's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 November 2007
Locatie: Katwijk ZH
Berichten: 221
Stuur een bericht via Yahoo naar dirkuijt Send a message via twitter to dirkuijt
Standaard

goeie vraag, lijkt mij ook een handige functie...

alt tab zeg maar, maar dan zonder alt... en tab...

mss kan dat als dubbelklik op de home button worden gezet...?
__________________
MCMA: Microsoft Certified Mac Addict!
iPhone 4s 16GB | iPhone 4 16GB | iPhone 3Gs 32GB | iPad 16GB Wi-Fi
  #4  
Oud 4 January 2008, 10:51
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

idd, dat gaat, via de app homebutton te installeren via installer. werkt nie slecht, ma ik gebruik t nie, heb da nie nodig
  #5  
Oud 5 January 2008, 12:23
CadmanF's schermafbeelding
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 December 2007
Locatie: Veenendaal
Berichten: 146
Standaard

Tjo Croiman,

Die homebutton app, waar staat die precies bij de installer..? Kan hem niet vinden namelijk...
__________________
Proud Member Of VCorps...
Proudly Rollin' On A Firebike...
  #6  
Oud 5 January 2008, 12:39
Celf's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 128GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2007
Berichten: 496
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Sushi Bekijk bericht
Weet iemand of er een applicatie is die het mogelijk maakt om snel te switchen tussen verschillende applicaties. Nu zit je bijvoorbeeld in je installer, maar als je dan bijvoorbeeld even een sms wilt versturen dan sluit het 1e programma af....nogal irritant vind ik dat.

Waarschijnlijk is dit er niet, maar ik denk vraag het toch even
Nou is waarschijnlijk installer het enige programma wat lange tijd nodig heeft om weer op te starten....en da's vervelend als je wilt multitasken. In alle andere gevallen is de iPhone gewoon heel snel.

Een extra app om snel te switchen is eigenlijk helemaal niet nodig. Ook bij een extra app moet je een handeling verrichten om te switchen.....je moet een scherm oproepen met programma's waarnaar je kunt switchen. diezelfde handeleling kan ook de druk op de homeknop zijn.....je wint m.i. niets met een extra applicatie.
  #7  
Oud 5 January 2008, 14:07
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

die homebutton app weet k nie meer welke source, ma je zult em zeker hier vinden,

http://forum.iculture.nl/f14/i...n-the-net.html
  #8  
Oud 5 January 2008, 16:00
sjowol's schermafbeelding
iFoneguide Repo Master
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Locatie: Los Angeles, California
Berichten: 1.271
Standaard

kan al met dock (maarja ik vind het geen fijne app..) op het zonnetje rechtsonder en dan kan je switchen
__________________
Maybe fun is just fragments of existence with better packaging.
  #9  
Oud 5 January 2008, 16:26
iFonzie's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 November 2007
Locatie: Utrecht
Berichten: 215
Standaard

Idd ik raad dock niet echt aan hoor, het werkt niet echt fijn.
  #10  
Oud 7 January 2008, 10:23
dirkuijt's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 November 2007
Locatie: Katwijk ZH
Berichten: 221
Stuur een bericht via Yahoo naar dirkuijt Send a message via twitter to dirkuijt
Standaard

Dock is de enige applicatie die mijn iPhone aan het haperen (traaaaaag) kreeg, dus die gaat er niet op!
  #11  
Oud 10 January 2008, 19:34
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

die zorgde bij mij ook vo proplemen
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Switchen 2g en 3g netwerk Kram T-Mobile 0 21 April 2009 23:52
Switchen provider martijnsnoek Overige providers Nederland 3 10 June 2008 02:47
Mac OS X: Switchen van Win naar Mac Common.Sense Desktop-applicaties 6 8 June 2008 23:46
hoe switchen tussen ned t9 en engels stefsegers iPhone algemeen 20 15 March 2008 15:43

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:15.