googlemaps 1.1.3

googlemaps 1.1.3 discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Heb een vraagje over de nieuwe versie van googlemaps die bij de upgrade naar 1.1.3 zit. Als ik het goed heb heeft die zeg ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Discussie gesloten

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 21 January 2008, 01:37
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 November 2007
Locatie: Zoetermeer
Berichten: 33
Question googlemaps 1.1.3

Hallo,

Heb een vraagje over de nieuwe versie van googlemaps die bij de upgrade naar 1.1.3 zit.
Als ik het goed heb heeft die zeg maar het Locate Me of Navizon geintegreerd erin zitten en dacht dat die nu ook hybride weergave had, dus plattegrond + satelliet tegelijk (?).
Mijn vraag is of het niet gewoon mogelijk is de bestandjes van deze versie via winscp te kopieren naar een iPhone met 1.1.2 en zal die dan niet ook gewoon goed werken!??
Of denk ik nu te simpel en is deze versie toch nauwer met de firmware verweven dan ik denk?
Jailbreak van 1.1.3 is toch ook niet eens hiervoor nodig of toch wel?

Groeten,
Gerard
__________________
Firmware 1.1.3 US Bootloader 4.6
Software Unlocked Ziphone 3.2
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 21 January 2008, 01:54
SuperDutch's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 October 2007
Berichten: 335
Standaard

Ben bang dat het niet zo makkelijk werkt. Helaas.
  #3  
Oud 21 January 2008, 03:56
sjowol's schermafbeelding
iFoneguide Repo Master
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Locatie: Los Angeles, California
Berichten: 1.271
Standaard

om dat te doen moet je eerst 1.1.3 jailbreaken
__________________
Maybe fun is just fragments of existence with better packaging.
  #4  
Oud 21 January 2008, 06:08
herbie65's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 32GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 November 2007
Berichten: 294
Stuur een bericht via Skype™ naar herbie65
Standaard

of een mogelijkheid hebben om de firmware (het .ipsw bestand) uit te pakken......
Is dat mogelijk??
  #5  
Oud 21 January 2008, 08:03
sjowol's schermafbeelding
iFoneguide Repo Master
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Locatie: Los Angeles, California
Berichten: 1.271
Standaard

herbie herbie herbie... daarvoor moet de fw dus eerst decrypted worden en als je het mij vraagt zijn ze daar al wat weekjes mee bezig (1024 bits encryptie) gewoon nog ff geduld hebben en tot die tijd werkt locateme als een tierelier!
  #6  
Oud 21 January 2008, 08:11
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sjowol Bekijk bericht
herbie herbie herbie... daarvoor moet de fw dus eerst decrypted worden en als je het mij vraagt zijn ze daar al wat weekjes mee bezig (1024 bits encryptie) gewoon nog ff geduld hebben en tot die tijd werkt locateme als een tierelier!
Het klinkt alsof jij locate me bij jou werkt, Sjowol??? Huh?
  #7  
Oud 21 January 2008, 08:13
sjowol's schermafbeelding
iFoneguide Repo Master
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Locatie: Los Angeles, California
Berichten: 1.271
Standaard

ja, werkt prima, bij jou niet? of werkt hij alleen in de vs ofzo?
  #8  
Oud 21 January 2008, 08:15
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Locate me zit toch helemaal niet in 1.1.2?
Toen ik even met 1.1.3 speelde afgelopen vrijdag kreeg ik de melding dat ik niet gelocaliseerd kon worden. Misschien werkt dat niet met Wi-Fi en/of buiten de US, je moet waarschijnlijk GPRS verbinding hebben en dat ging dus niet met 1.1.3 (om bekende redenen).
  #9  
Oud 21 January 2008, 08:17
sjowol's schermafbeelding
iFoneguide Repo Master
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Locatie: Los Angeles, California
Berichten: 1.271
Standaard

locateme is een app die in installer zit...
Locatie bepalen zonder firmware 1.1.3 met LocateMe » Nieuws » iPhoneclub.nl
  #10  
Oud 21 January 2008, 11:24
DertKesh's schermafbeelding
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2007
Locatie: Nederland
Berichten: 586
Standaard

ik had via de installer Locate Me geinstalleerd maar dat ding zat ongeveer 1 km ernaast.. daarna weer uninstall gedaan

k heb FW 1.1.2
  #11  
Oud 21 January 2008, 21:57
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 December 2007
Locatie: Almere, NL
Berichten: 61
Standaard

bij mij verschilt het per kamer in mn huis of hij er een paar 100 meter naast zit of een paar km ... ook haalt hij vaak uit de buffer de coordinaten, dus ook als je in een andere stad bent ondertussen.
  #12  
Oud 21 January 2008, 22:47
yingie's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 October 2007
Locatie: Venray
Berichten: 1.538
Stuur een bericht via MSN naar yingie
Standaard

In één kamer lokaliseert de app me ongeveer een kilometer van waar ik werkelijk zit, in de andere kamer zet ie me in Amerika neer, haha. Maar verder een prima app!
  #13  
Oud 21 January 2008, 23:02
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 December 2007
Locatie: Veenendaal
Berichten: 70
Standaard

Wonderlijk dat LokateMe... ik zat bij de buurvrouw
  #14  
Oud 21 January 2008, 23:19
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Vlaardingen
Berichten: 164
Send a message via twitter to fedorr
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Peetjo Bekijk bericht
Wonderlijk dat LokateMe... ik zat bij de buurvrouw
Deze app kan je nog in de problemen brengen.
  #15  
Oud 21 January 2008, 23:19
yingie's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 October 2007
Locatie: Venray
Berichten: 1.538
Stuur een bericht via MSN naar yingie
Standaard

Blijft behelpen met de GSM-torens (waarvan er eentje van mijn provider 100 meter van mij vandaan staat, haha, zou toch nauwkeurig moeten werken...). Maar goed, een gegeven paard niet in de bek kijken, he. Als je kijkt hoeveel gratis apps er al gemaakt zijn voor ons plezier... niets dan hulde.
  #16  
Oud 21 January 2008, 23:48
ironmanixs's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2007
Locatie: Veldhoven
Berichten: 282
Stuur een bericht via Instant Messenger naar ironmanixs Stuur een bericht via MSN naar ironmanixs
Standaard

De maps 1.1.3 applicatie maakt gebruik van het nieuwe 1.1.3 framework,
hierdoor werkt het overzetten van de .app naar een 1.1.2 iPhone niet!
__________________
  #17  
Oud 21 January 2008, 23:51
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 November 2007
Locatie: Zoetermeer
Berichten: 33
Standaard

Dat is mooi waardeloos dan!
Thanks voor de antwoord(en)!
Wordt toch wederom het geduld op de proef gesteld ...
  #18  
Oud 21 January 2008, 23:55
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 November 2007
Locatie: Zoetermeer
Berichten: 33
Standaard

Werkt ie in de 1.1.3 versie trouwens dat continu de postie wordt bepaald en bijgewerkt of moet je daar ook steeds een knop klikken ofzo. Want met Locate Me gaat dat niet als ik het goed heb.
Bij mij is het resultaat van Locate Me en Navizon ook beetje wisselend, de ene keer zit ie 1 straat verwijderd, dan 3 straten en dan klopt ie soms exact op het gebouw zelfs. Toch leuk.
  #19  
Oud 22 January 2008, 00:13
ironmanixs's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2007
Locatie: Veldhoven
Berichten: 282
Stuur een bericht via Instant Messenger naar ironmanixs Stuur een bericht via MSN naar ironmanixs
Standaard

Hij werkt niet continue in 1.1.3 alleen als je de nieuwe maps applicatie op start,
die nauwkeurigheid laat inderdaad te wensen over, de locatie wordt bepaald op basis
van een "driehoeks-meting" tussen de GSM masten, in de VS worden daar ook nog
eens de resultaten aan toegevoegd van Wi-Fi hotspots, waardoor het resultaat nog
iets nauwkeuriger wordt. In nederland is de nauwkeurigheid +/- 900 mtr.
  #20  
Oud 22 January 2008, 18:12
» iPhone 6 16GB (Zilver) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Locatie: Mierlo
Berichten: 146
Send a message via twitter to Mauske
Standaard

Sinds ik Locate me geinstalleerd heb, wat me overigens een km verderop dropt, krijg ik vaak te zien dat de sim belocked is als ik hem aanzet..
Je ziet dan ook dat er geen ontvangst is als hij in standby mode staat.
Druk ik op de homeknop, krijg ik dus eerst de melding, dan zoekt hij weer het signaal en werkt hij weer...

Leuke app, maar meer probs mee dan plezier.
Discussie gesloten


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Googlemaps Romy69 iPhone algemeen 2 16 June 2010 20:32
Verzameling locaties in GoogleMaps beheren orteliusmap iPhone Apps 0 3 July 2009 00:59
Plaatsbepaling via googlemaps iPhone 1.1.4 MarcoDG iPhone Navigatie 2 27 February 2009 08:39
Googlemaps en adressen cowelg iPhone algemeen 0 5 September 2008 10:17
Locatiefunctie bij GoogleMaps eriak iPhone algemeen 43 13 April 2008 19:15

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:13.