Vraag over Edge/Gprs

Vraag over Edge/Gprs discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, mijn naam is Ingrid en ik ben net in het bezit van een iPhone (1.1.2) Nu heb ik een vraagje: hoe kan ik zien ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 22 January 2008, 17:19
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 22 January 2008
Berichten: 1
Question Vraag over Edge/Gprs

Hallo, mijn naam is Ingrid en ik ben net in het bezit van een iPhone (1.1.2) Nu heb ik een vraagje: hoe kan ik zien of mijn iphone verbinding heeft met het internet via GPRS of EDGE? ik heb gelezen een E in het scherm maar ik heb alleen een blokje achter de provider naam.. kan iemand mij helpen?
Alvast bedankt!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 22 January 2008, 20:18
» iPhone 5s 32GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 January 2008
Locatie: Stuttgart
Berichten: 64
Standaard

EDGE heb je sowieso niet, want dat wordt niet gebruikt in NL.
Als je een blauw blokje krijgt, houdt het in dat je verbinding via GPRS maakt.
Als je zo'n symbooltje ziet met een stipje met 2 boogjes erboven, dan maak je verbinding via Wi-Fi, maar ik denk dat je zelf het snelheidsverschil wel merkt.
  #3  
Oud 22 January 2008, 21:27
froghn's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 November 2007
Locatie: twente
Berichten: 30
Standaard

Ingrid,

Welkom en gefeliciteerd met je iPhone.

TIP, als je gprs gebruikt is dat data-verkeer, heb je dit niet in de pakket van je
provider dan ga je snel veel betalen. Het is maar een tip want bijna alle applicatie's maken gebruik van internet/gprs.
  #4  
Oud 23 January 2008, 00:08
crunch81's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 October 2007
Berichten: 387
Standaard

//Topic titel aangepast.
//Topic verplaatst naar Ervaringen (niet modding).

En inderdaad, gefeliciteerd
__________________
___________________________________________________________________________________________
"Will Work For Bandwidth"
  #5  
Oud 25 January 2008, 01:33
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 December 2007
Locatie: Arnhem
Berichten: 40
Standaard

hoe kan ik gprs uitzetten zodat ik geen kosten krijg?
  #6  
Oud 25 January 2008, 03:35
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

staat in de wiki uitgelegd kermak.. onder (heel toepasselijk) het kopje Edge!
  #7  
Oud 25 January 2008, 04:22
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 December 2007
Locatie: Arnhem
Berichten: 40
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door psychonikeo Bekijk bericht
staat in de wiki uitgelegd kermak.. onder (heel toepasselijk) het kopje Edge!
Thnx het is gelukt!
  #8  
Oud 11 February 2008, 22:40
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 February 2008
Berichten: 29
Standaard

Mij lukt het dus niet om GPRS uit te zetten middels een 'verkeerde' instelling.
Hij blijft contacten; lekker is dat. En omhoog vliegt de teller...

Heeft Apple nou niet de mogelijkheid gemaakt om dit uit te zetten, net zoals je Wi-Fi uit kunt zetten?!

Wie weet meer of heeft tip?
  #9  
Oud 11 February 2008, 23:09
Grample's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 January 2008
Locatie: Nederland
Berichten: 1.139
Stuur een bericht via MSN naar Grample
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Oppie Bekijk bericht
Mij lukt het dus niet om GPRS uit te zetten middels een 'verkeerde' instelling.
Hij blijft contacten; lekker is dat. En omhoog vliegt de teller...

Heeft Apple nou niet de mogelijkheid gemaakt om dit uit te zetten, net zoals je Wi-Fi uit kunt zetten?!

Wie weet meer of heeft tip?
Installeer "Services", daarmee kun je EDGE uitzetten.
  #10  
Oud 11 February 2008, 23:20
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 January 2008
Berichten: 105
Standaard

of mocht je telforticon of kpnicon hebben (waarbij service.app niet werkt) is Bossprefs een goed alternatief, die werkt wel om EGDE uit te zetten.
  #11  
Oud 11 February 2008, 23:29
» iPhone UK 8GB [FW: 1.1.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 February 2008
Berichten: 6
Standaard

Waarom zou men EDGE willen uitschakelen?
  #12  
Oud 11 February 2008, 23:38
Grample's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 January 2008
Locatie: Nederland
Berichten: 1.139
Stuur een bericht via MSN naar Grample
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door JochemW Bekijk bericht
Waarom zou men EDGE willen uitschakelen?
Omdat niet iedereen zijn mail onderweg wil checken of andere zaken met internet wil doen ? Redenen genoeg.
  #13  
Oud 12 February 2008, 00:22
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 February 2008
Berichten: 29
Standaard

Ik wil best mijn mail e.d. checken, maar niet daarmee mezelf platzak maken!

Maar bedankt Grample en Bytedust, het is me gelukt.
Ik kwam deze tip al eerder hier ergens tegen, maar zocht naar BigBossPrefs om te installen, en die vond ik natuurlijk niet. Maar dank zij jullie BossPrefs wel.
Zie ook hier voor meer info.

Het GPRS icoontje staat er nog wel, als er geen Wi-Fi is, maar er is idd, zoals bedoeld, geen internet verkeer mogelijk.

iPhone 8GB US unlocked op versie 1.1.2

Laatst gewijzigd door Oppie; 12 February 2008 om 00:25.
Discussie gesloten


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Gprs/edge Kwiq T-Mobile 3 30 November 2009 11:17
GPRS EDGE en 3G seaart iPhone algemeen 10 9 October 2008 21:16
Telfort / Edge / GPRS / 1.1.4 lefrison Archief 1 5 May 2008 23:35
Gprs/edge yannickwaem iPhone algemeen 10 23 April 2008 17:53
GPRS/EDGE Emiin' Archief 10 10 February 2008 22:00

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:38.