iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Tijdens bellen gaat iPhone vaak op mute en scherm uit (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/5467-tijdens-bellen-gaat-iphone-vaak-op-mute-scherm.html)

rob_s 22-01-08 18:43

Tijdens bellen gaat iPhone vaak op mute en scherm uit
 
Als ik met de iPhone telefoneer (1.1.2) gaat die vaak op Mute omdat ik waarschijnlijk met mijn wang de mute knop indruk, ik hoor dan hallo hallo ben je er nog aan de andere kant, in ben me dan bewust wat er fout is gegaan en wil dan op het touchscreen de Mute knop weer indrukken om weer te kunnen spreken, echter . . . vaak is het scherm zwart en weet ik niet hoe ik weer bij de touchscreen Muteknop kan komen, standby knop indrukken en weer aanzetten en terugbellen is meestal de enigste optie of even wachten tot de ander terug belt.

Mis ik een truckje om het touchscreen tijdens het bellen weer zichtbaar te maken of is er een instelling die ik niet heb gezien?

Groetjes
Rob

jeekes 22-01-08 18:57

Kijk even bij de problemen (waar deze topic ook zou moeten staan ;))

Rutger 22-01-08 19:12

Zit een lichtsensortje waar je oor zit. Haal je oor / elleboog / oksel of wat dan ook eraf dan gaat 't licht weer aan :) Tenzij je in het donker belt uiteraard.

Nikooos 22-01-08 19:59

tijdens het bellen registreert je iphone of je je telefoon tegen je oor hebt. Dan wordt het scherm zwart en zou het touchscreen niet moeten werken.

Die sensor zit boven de luidspreker van de telefoon en als je de telefoon van je oor haalt en die sensor komt dus vrij dan zou het beeld moeten unlocken en dan werkt het touchscreen wel.

Vreemd dat je dus met je wang je telefoon op mute zet, want als je even wacht tot het scherm weer beeld geeft kan je namelijk niet drukken. Waarom zou dat met je wang dan wel lukken?

Is het probleem echt oplost als je op de mute knop hebt gedrukt? Lijkt me namelijk een ander probleem te zijn..

rob_s 02-02-08 13:03

Het ligt aan het hoesje wat ik gebruik, die dekt de licht sensor af dus als je de telefoon van je gezicht haalt komt er nog steeds geen licht bij en blijft die dus zwart, ik maak er nu een gewoonte van de telefoon uit de hoes te halen wanneer ik ga bellen. Het is zo'n hoes met een flap erover.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:07.