Locate me werkt niet onder 1.1.3

Locate me werkt niet onder 1.1.3 discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik heb sinds gisteren versie 1.1.3 geinstalleerd, alles werkt prima maar ik krijg "locate me" niet aan de gang.... wie weet een oplossing? Ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 1 February 2008, 10:24
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.3]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 February 2008
Berichten: 4
Standaard Locate me werkt niet onder 1.1.3

Hallo,

Ik heb sinds gisteren versie 1.1.3 geinstalleerd, alles werkt prima maar ik krijg "locate me" niet aan de gang.... wie weet een oplossing?

Ik weet dat het iets met navision te maken heeft... maar hoe los ik het op?

Niet in programeertaal want daar heb ik geen verstand van....

Groet Ed
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 1 February 2008, 13:04
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 November 2007
Locatie: Wenen, Oostenrijk
Berichten: 244
Stuur een bericht via ICQ naar Frits Stuur een bericht via MSN naar Frits Stuur een bericht via Skype™ naar Frits
Standaard

1x Navizon draaien en Locate me funktioneert .)
  #3  
Oud 1 February 2008, 13:18
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.3]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 February 2008
Berichten: 4
Standaard

Frits,
Thanks.... voor je reactie. Maar waar kan ik die vandaan halen? en activeer ik dit dan via installer?

BVD

Ed
  #4  
Oud 2 February 2008, 12:05
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 October 2007
Locatie: Dordrecht
Berichten: 68
Standaard

Navizon is te downloaden via installer. Oplossing werkt perfect!
__________________
...
  #5  
Oud 2 February 2008, 12:57
Amp.'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 November 2007
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 707
Stuur een bericht via MSN naar Amp.
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sausje Bekijk bericht
Navizon is te downloaden via installer. Oplossing werkt perfect!
Yup, je moet dit elke keer 1 maal draaien na een reboot!

Btw.. als ik locateme vna google doe dan zie je een groot 'target' om apeldoorn heen, maar hoe kan je preciezer je locatie krijgen?
Bij inzoomen zie je geen duidelijk punt?
  #6  
Oud 2 February 2008, 13:04
Stiruam's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Berichten: 2.065
Standaard

... Locate me werkte bij mij anders meteen de eerste keer op 1.1.3...

Greetz, Stiruam
  #7  
Oud 2 February 2008, 15:39
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 October 2007
Locatie: Dordrecht
Berichten: 68
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Amp. Bekijk bericht
Yup, je moet dit elke keer 1 maal draaien na een reboot!

Btw.. als ik locateme vna google doe dan zie je een groot 'target' om apeldoorn heen, maar hoe kan je preciezer je locatie krijgen?
Bij inzoomen zie je geen duidelijk punt?
Tsjah, maps baseert zich op telecommasten en Wi-Fi punten in de omgeving. Ik heb volgens mij iets horen waaien over een soort database van Google, met daarin al die masten en punten, maar of dat waar is weet ik niet. Dit zou weleens de nauwkeurigheid van maps kunnen bepalen.

Plus: je krijgt een crosshair... kun je toch inzoomen?
  #8  
Oud 3 February 2008, 01:07
KDR KDR is offline
Banned
» iPhone UK 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 7 January 2008
Berichten: 50
Standaard

Ik heb nog 1.1.2, maar die locate me werkte zowieso niet.
Kan dat zijn omdat ik met TurboSim werk?
En de iPhone de regio van de AT en T kaart zoekt, ...?
  #9  
Oud 3 February 2008, 14:34
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 October 2007
Locatie: Dordrecht
Berichten: 68
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door KDR Bekijk bericht
Ik heb nog 1.1.2, maar die locate me werkte zowieso niet.
Kan dat zijn omdat ik met TurboSim werk?
En de iPhone de regio van de AT en T kaart zoekt, ...?
Het zou natuurlijk zo kunnen zijn dat locate me pas vanaf 1.1.3 werkt.
  #10  
Oud 8 February 2008, 19:41
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 January 2008
Berichten: 82
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Frits Bekijk bericht
1x Navizon draaien en Locate me funktioneert .)
Ik heb navizon een keer gedraait en deze vindt ook wel iets ver i de buurt (7 KM) maar locate me werkt nog steeds niet. Ik kom ergens in India uit !!

iemand enig idee ?

Thanks Dave
__________________
SDDU
  #11  
Oud 8 February 2008, 20:15
Amp.'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 November 2007
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 707
Stuur een bericht via MSN naar Amp.
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dsimons Bekijk bericht
Ik heb navizon een keer gedraait en deze vindt ook wel iets ver i de buurt (7 KM) maar locate me werkt nog steeds niet. Ik kom ergens in India uit !!

iemand enig idee ?

Thanks Dave
Het is ook geen GPS eh, maar gemiddeld heeft hij ongeveer 100 meter nauwkeurigheid. Hoewel bij mij het soms nog wel een KM'tje verschil heeft
  #12  
Oud 3 March 2008, 15:49
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 January 2008
Berichten: 168
Standaard

Bij mij pakt hij een straal van ongeveer 1 km dus ok

Vlgs mij belt Navizon ook een keer uit.
Nou ben ik daar niet zo blij mee.

heb hem er maar weer vlug afgegooid.
Stel dat hij iedere keer naar de US belt.

Iemand ervaring daarmee ?

Zeker als hij iedere 15 minuten checked naar de buddies

Laatst gewijzigd door Tqam; 3 March 2008 om 16:18.
Discussie gesloten


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
[OS3] Locate me werkt niet? Reloader iPhone algemeen 1 22 June 2009 13:58
Locate werkt niet meer vanwege mindere ontvangst? Fritzie iPhone algemeen 0 22 July 2008 15:22
[1.1.3 & 4.6 BL] Locate Functie werkt ! Undertaxxx iPhone algemeen 9 28 March 2008 11:35
1.1.3 Google maps "locate me" werkt niet pcmarket Unlock [archief] 27 8 March 2008 23:18
Independence werkt niet onder iTunes 7.6? combicart Archief 5 26 January 2008 19:59

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:00.