EDGE uitzetten Firmware 1.1.3-3 ?

EDGE uitzetten Firmware 1.1.3-3 ? discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Jongens, Ik heb een vraag. Ik kan mijn edge niet uitztetten onder firmware 1.1.3-3 DEV team installer . Ik heb verschillende programma's geprobeert: iToggle: Werkt ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 5 February 2008, 21:17
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 298
Stuur een bericht via MSN naar MarkBender
Standaard EDGE uitzetten Firmware 1.1.3-3 ?

Jongens,

Ik heb een vraag. Ik kan mijn edge niet uitztetten onder firmware 1.1.3-3 DEV team installer. Ik heb verschillende programma's geprobeert:
iToggle: Werkt niet.
Services: Werkt niet.
BossPrefs: Werkt niet.

Ook heb ik geprobeert om foutieve instellingen in te vullen bij EDGE bijv. gfewfgegvegh. Zoiets.

Kan iemand mij helpen want, dit is niet echt relaxed zo heb namelijk (nog) geen data-abbonnement.

Alvast Bedankt,

Mark Bender
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 5 February 2008, 21:25
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Edge kun je wel uitzetten met boss preferences. Heeft hier prima gewerkt.
Vergeet ook niet roaming uit te zetten op je phone
__________________
Origineel: iPhone US 1.0.2 OTB BL3.9 | Huidige firmware: 3.X | Bootloader: 3.9 | Baseband: 04.05.04_G

Zoek in de WIKI voor 99% van alle antwoorden.
Op persoonlijke berichten met vragen over de iPhone reageer ik niet. Gebruik hiervoor het forum. Ik ben geen helpdesk.
  #3  
Oud 5 February 2008, 21:41
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2008
Berichten: 38
Standaard

goede avond ik ben net nieuw en heb gelijk al een vraag

ik laat een iPhone meenemen vanuit amerika volgende week maar nu hoorde ik dat er een 1.1.3 versie op zit kan ik er dan wat mee hier in nederland of is het weg gegooit geld

gr joeri
  #4  
Oud 5 February 2008, 22:17
RRPhantom's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 January 2008
Locatie: Heemstede
Berichten: 76
Standaard

Je kan hem wel jailbreaken zodat je hem als opgefokte iPod Touch kan gebruiken maar je kan hem niet unlocken zodat je ermee kan bellen.
Ik verbond je expres niet door naar de Wiki omdat die niet altijd even duidelijk is en ik hoop dat er iemand komt die een rijtje maakt met wat je per FW kan doen en dat dat geupdate kan worden door iedereen.
  #5  
Oud 5 February 2008, 22:23
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 298
Stuur een bericht via MSN naar MarkBender
Standaard

boss prefs werkt bij mij niet... weet iemand wat anders? miss ligt het aan provider ik heb kpnicon (hi)
  #6  
Oud 5 February 2008, 22:24
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 12 January 2008
Berichten: 5
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MarkBender Bekijk bericht
Jongens,

Ik heb een vraag. Ik kan mijn edge niet uitztetten onder firmware 1.1.3-3 DEV team installer. Ik heb verschillende programma's geprobeert:
iToggle: Werkt niet.
Services: Werkt niet.
BossPrefs: Werkt niet.

Ook heb ik geprobeert om foutieve instellingen in te vullen bij EDGE bijv. gfewfgegvegh. Zoiets.

Kan iemand mij helpen want, dit is niet echt relaxed zo heb namelijk (nog) geen data-abbonnement.

Alvast Bedankt,

Mark Bender
bosspref werkt prima voor mij moet wel steeds mijn sim unlocken als ik edge aan en uit zer
  #7  
Oud 5 February 2008, 23:11
p1nda's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 January 2008
Locatie: Hoogvliet
Berichten: 66
Standaard

bij mij word hij telkens automatisch weer aangezet... komt dit door de roaming ?
Ik gebruik netservices.
__________________
-www.melvincornelissen.nl:online-
-www.iFreaks.nl:offline-
  #8  
Oud 6 February 2008, 00:31
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 298
Stuur een bericht via MSN naar MarkBender
Standaard

bij mij doet hij dit ook
  #9  
Oud 6 February 2008, 12:20
p1nda's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 January 2008
Locatie: Hoogvliet
Berichten: 66
Standaard

Het komt in ieder geval niet door roaming.
  #10  
Oud 6 February 2008, 13:57
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 298
Stuur een bericht via MSN naar MarkBender
Standaard

dus netservices werkt ook niet... Lekker arelaxed... Weet iemand iets wat wel werkt?
  #11  
Oud 6 February 2008, 20:54
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 12 January 2008
Berichten: 5
Standaard

ik zou bossprefs uninstallen en dan weer installen. verder zou ik mijn sim van een pin voorzien en het dan weer proberen. Zorg wel dat je echt wacht tot de slide op OFF staat en niet te vroeg uit bossprefss logt. Ik had eerst hetzlefde probleem maar met bossprefs is het weg.
Ik heb ook plotseling edge weer in netwerk staan??? was weken weg en nu opeens terug??
  #12  
Oud 7 February 2008, 11:28
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 298
Stuur een bericht via MSN naar MarkBender
Standaard

ik had uit de ifoneguide.nl 1.1.3 prefs fix geinstaleerd omdat hij bij mij geen settings saved van edge maar nu werkt Wi-Fi ook niet meer...
  #13  
Oud 8 February 2008, 21:58
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 December 2007
Berichten: 3
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MarkBender Bekijk bericht
ik had uit de ifoneguide.nl 1.1.3 prefs fix geinstaleerd omdat hij bij mij geen settings saved van edge maar nu werkt Wi-Fi ook niet meer...
Had hetzelfde gedaan. Enige, en snelste, remedie was downgraden naar 1.1.1 en weer het hele riedeltje naar 1.1.3. Koste me een klein uur.
  #14  
Oud 9 February 2008, 01:29
d_v d_v is offline
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 December 2007
Berichten: 37
Standaard

je kunt toch gewoon onzin invullen bij EDGE instellingen?
  #15  
Oud 9 February 2008, 02:33
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 December 2007
Berichten: 3
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door d_v Bekijk bericht
je kunt toch gewoon onzin invullen bij EDGE instellingen?
Ik heb een telforticon abo en kwam erachter dat ik ook als ik onzin invul gewoon nog kan gprs-sen. Heel vaag. Telfort heeft klaarblijkelijk helemaal geen inloggevens nodig. Uiteindelijk Bosspreffs aan de praat gekregen om edge te kunnen uitschakelen en dat werkt goed.
  #16  
Oud 9 February 2008, 17:30
» iPhone UK 8GB [FW: 1.1.4]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 6 February 2008
Berichten: 19
Standaard

Schrok me net ook aardig te pletter toen ik erachter kwam dat EDGE supergoed werkt met mijn telfort-abo. Iets te goed eigenlijk.. heb geen internetabo dus zit niet op dikke extra kosten te wachten. Bossprefs 1.53 geÔnstalleerd en vervolgens EDGE uitgezet... nu geeft de internetverbinding geen reactie meer internetten doe ik wel via Wi-Fi... veel goedkoper...wat heet... gratis ;-)
  #17  
Oud 11 February 2008, 17:45
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 February 2008
Berichten: 29
Standaard

Same here...
Een te goede verbinding over GRPS met m'n kpnicon sim!

BossPrefs deed de truck voor mij, maar dat wel op 1.1.2
Icoon van GPRS blijft overigens wel staan, maar idd, zoals bedoeld: geen internet verkeer.

Laatst gewijzigd door Oppie; 12 February 2008 om 00:30. Reden: initiŽle vraag is inmiddels opgelost en irrelevant
  #18  
Oud 11 February 2008, 22:49
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 298
Stuur een bericht via MSN naar MarkBender
Standaard

bij kpnicon greeg ik hem niet uit met geen enkel programma... ik ben nu weer lekker stabiel op 1.1.2
  #19  
Oud 13 February 2008, 19:38
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 January 2008
Locatie: Brugge, BelgiŽ
Berichten: 16
Standaard

proximus en bossprefs werkt perfect!! thanks
Discussie gesloten


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
EDGE uitzetten sanjay501 iPhone algemeen 6 26 November 2009 21:05
EDGE uitzetten eerste generatie iPhone oneufus Archief 1 17 November 2008 19:05
Edge Uitzetten terrorsource iPhone algemeen 11 4 September 2008 11:15
edge/gprs uitzetten? mister@ iPhone algemeen 52 26 August 2008 17:10
1.1.3 Edge uitzetten... pietsnot Archief 3 16 February 2008 15:40

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:56.