iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Google & Dell | iPhone killer? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/7401-google-and-dell-iphone-killer.html)

DertKesh 14-02-08 13:16

Google & Dell | iPhone killer?
 


Geruchten, geruchten, geruchten. Nu Google zijn mobiele Android-besturingssysteem gereed heeft, is het bedrijf vooral op zoek naar een fabrikant die de mobieltjes zelf zou kunnen maken. Er schijnen inmiddels gesprekken met Dell te zijn, die erg graag in deze markt wil stappen.

Het gerucht over een samenwerking tussen Google en Dell is afkomstig van het blad Marketing Week. Dit blad claimt ook dat er al een deal is tussen beide fabrikanten, en dat deze deal op de 3GSM-conferentie in februari aangekondigd zal worden. Bronnen binnen Google ontkennen dit echter.

Er wordt al tijden lang gespeculeerd over een mogelijke Gphone, die het tegen Apple's iPhone op moet gaan nemen. Google heeft zelf echter altijd ten stelligste ontkent geïnteresseerd te zijn in de ontwikkeling van hardware; hun focus ligt op software en het mobiele besturingssysteem Android.

FreakyFlor 12-05-08 17:41

Gphone....klinkt wel vet

croiman 14-05-08 18:54

heb er al over gelezen, maar vond de gsm ma nie veel, saai, kaal, vierkantig.
Mss dat de specs wel beter zijn?

Stiruam 14-05-08 19:01

Dell nou een killer wordt het niet... Nee ik zie in HTC & Android wel een gave combi... Maar dell neeh das de poging nieteens waard :p

Greetz, Stiruam

Delphii 08-06-08 15:27

nou ik vind dat toch een monster gsm, lijkt lekker plat ook, ik zou em kopen!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:31.