Spoed Iphone vastgelopen

Spoed Iphone vastgelopen discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door RioolDokter Zou super zijn Tijn1... Ik wacht af. Wat is een eigen Repo? Sorrie, niet zo thuis in deze wereld...Tot zo. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 29 March 2008, 23:30
Tijn1's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Locatie: IK DEEL SOEST MET MEZELF!
Berichten: 754
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door RioolDokter Bekijk bericht
Zou super zijn Tijn1... Ik wacht af. Wat is een eigen Repo? Sorrie, niet zo thuis in deze wereld...Tot zo.
Een eigen repo is waar je applicaties van derden staan( installer)
Net zoals Sjowol en Fresh ifoneguide{punt}nl{slash}112of113of114 hebben!
__________________
US 2G 8GB 3.1.3, Nl 3G 8GB Ios 4.0, Nl 4 32GB Ios 4.0.1
" Fresh heeft het laatste woord " leuk spelletje!
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 29 March 2008, 23:31
Tijn1's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Locatie: IK DEEL SOEST MET MEZELF!
Berichten: 754
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door RioolDokter Bekijk bericht
hoelang moet ik nadat appeltje verschijnt, hometoets in blijven houden?
todat je weer je springboard ziet, dat gaat vanzelf
  #23  
Oud 29 March 2008, 23:33
» iPhone 6s 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 March 2008
Locatie: Doetinchem
Berichten: 274
Standaard

Kan ik nog 'n keer zo'n harde reset proberen? Denk dat ik te laat de sleeptoets los liet. Er is niks veranderd tot nog toe..
  #24  
Oud 29 March 2008, 23:35
Tijn1's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Locatie: IK DEEL SOEST MET MEZELF!
Berichten: 754
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door RioolDokter Bekijk bericht
Kan ik nog 'n keer zo'n harde reset proberen? Denk dat ik te laat de sleeptoets los liet. Er is niks veranderd tot nog toe..
Naar mijn weten kan je het altijd doen, heb er nog nooit problemen mee gehad en geloof mij heb al aardig wat iphones weer leven ingeblazen!
  #25  
Oud 29 March 2008, 23:38
» iPhone 6s 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 March 2008
Locatie: Doetinchem
Berichten: 274
Standaard

Heb de hoop opgegeven.

Als ik die hard-reset doe, zie ik dat iPhone uitgaat, en weer aan. Dan laat ik de sleep toets los, en houdt de home toets vast. Maar hij blijft maar op dat domme rotappeltje staan....Ik doe het zo toch goed?

Software opnieuw opzetten dan maar?..

http://forum.iculture.nl/f59/i...s-ilberty.html

Deze link kreeg ik, is dat de juiste manier om alles up to date, en werkend te krijgen?
  #26  
Oud 29 March 2008, 23:54
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

nee je doet t niet goed, je blijft de home-button EN de power-button tesamen ingedrukt houden tot hij in recovery-mous gaat, kan tot 20sec duren.

Dan kun je restoren met itunes en trug unlocken en dergelijke
__________________
PM functie overhit. Gelieve alleen serieuze probleem gevallen via PM.
Going from iphone extreme mod to Motorola Photon Q 4G LTE with simcard mod and lots more.
  #27  
Oud 30 March 2008, 01:53
Tijn1's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Locatie: IK DEEL SOEST MET MEZELF!
Berichten: 754
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door croiman Bekijk bericht
nee je doet t niet goed, je blijft de home-button EN de power-button tesamen ingedrukt houden tot hij in recovery-mous gaat, kan tot 20sec duren.

Dan kun je restoren met itunes en trug unlocken en dergelijke
ik bedoelde zonder dat ie in recovery gaat dus ook niet aangesloten met een computer, dat is een harde reset, tocch??
  #28  
Oud 30 March 2008, 05:06
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

da is een hard reset ja.
  #29  
Oud 10 April 2008, 12:08
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 October 2007
Locatie: enschede
Berichten: 81
Stuur een bericht via MSN naar stettero
Standaard

Ik zit met hetzelfde probleem, zonet een progammaatje bij installer geunistald en daarna is hij vast gelopen en doet niks meer.
Alleen het appeltje in beeld,als ik herstellen geburik bij itunes alleen werkt dat niet?
Als ik een restore moet doen ben ik alles kwijt, is er niet nog een manier?
  #30  
Oud 10 April 2008, 14:26
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 October 2007
Locatie: enschede
Berichten: 81
Stuur een bericht via MSN naar stettero
Standaard

Ik heb hem uit eindelijk gerestrored (1.1.4) en dan liberty er op los maar blijft nog steeds nadien op het appletje staan.Toen nog een keer gerestored en dan ziphone, do it all maar nadien nog steeds appeltje in beeld. I tunes ziet hem gewoon en kan syncen. Iemand hiet nog een oplossing voor?
  #31  
Oud 10 April 2008, 18:32
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 March 2008
Locatie: Sittard
Berichten: 18
Send a message via twitter to erictummers
Standaard

Schrik, die van mij deed het ook ineens niet meer.
Een reset (home + power) liet eerst alleen het apple logo zien, maar daarna gelukkig alles normaal.
Heb onlangs wel de TOUCH hack toegepast, waarbij je de Touch settings kunt aanpassen. Wat is de standaard waarde? Bij mij stond hij op 7.2 ...
  #32  
Oud 10 April 2008, 18:34
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

ik dacht dat de standaard waarde 3.5 was. bij mij toch, 1.0.2otb BL3.9 bij aankoop.
  #33  
Oud 10 April 2008, 18:36
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 October 2007
Locatie: enschede
Berichten: 81
Stuur een bericht via MSN naar stettero
Unhappy

heeft er iemand voor mij toevallig een oplossing? De batterij loopt nu ook heel snel leeg, maar na weer laden kwam het appletje weer
  #34  
Oud 10 April 2008, 18:39
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

als de batterij leeg was, en je steekt em in voor op te laden, dan start hij gewoon op (na uitval met platte batterij), batterij snel leeg, kijk dan eens over t forum of in wiki, er zijn vele topics over dit probleem "batterij snel leeg"
  #35  
Oud 10 April 2008, 19:31
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 October 2007
Locatie: enschede
Berichten: 81
Stuur een bericht via MSN naar stettero
Standaard

Ja oke, maar het probleem was dat de iPhone vast is gelopen.Alleen het appletje in beeld.
zie mijn reactie hier boven
  #36  
Oud 10 April 2008, 19:36
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door stettero Bekijk bericht
Ja oke, maar het probleem was dat de iPhone vast is gelopen.Alleen het appletje in beeld.
zie mijn reactie hier boven
kijk hier eens....


http://forum.iculture.nl/f14/i...op-scherm.html
  #37  
Oud 10 April 2008, 19:44
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 October 2007
Locatie: enschede
Berichten: 81
Stuur een bericht via MSN naar stettero
Standaard

Oke, ik ga proberen, maar ik heb hem al helemaal gerestrored?
  #38  
Oud 10 April 2008, 19:47
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

dan hoef je dat niet meer te doen.
  #39  
Oud 10 April 2008, 19:49
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 October 2007
Locatie: enschede
Berichten: 81
Stuur een bericht via MSN naar stettero
Standaard

Maar het probleem is dat na de restore het appeltje er nog steeds is.Al 2 keer gerestored en met liberty en zihone do it all. Maar nu is nog steeds het appeltje in beeld en doet voor de rest niks
  #40  
Oud 10 April 2008, 20:38
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 October 2007
Locatie: enschede
Berichten: 81
Stuur een bericht via MSN naar stettero
Standaard

Ha ha ik heb hem weer aan de praat,ik heb eerst erase baseband gedaan en toen weer restore.
Sinds dien werkt hij weer, alleen lastig nu ben ik alles kwijt
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3G: spoed iphone zonde originele sim unlocken barbarella Unlock 14 31 January 2011 22:27
iPhone 4: SPOED: tmobile iphone 4 zonder originele simkaart unlocken tremmal Unlock 10 30 January 2011 14:35
SPOED! Iphone per post versturen naar Service Point Robbbie iPhone algemeen 3 29 January 2011 11:44
SPOED!! Iphone 4 Doet niets meer! Marvii iPhone algemeen 5 4 December 2010 14:57
iPhone 3GS (met spoed hulp nodig) koopkeur Archief 8 16 February 2010 22:27

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:24.