iPhone soms op zwart

iPhone soms op zwart discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb een keer of 2/3 per dag dat mijn iPhone een zwart scherm geeft (maar nog wel verlicht is, dus niet standby). Als ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 11 October 2007, 17:11
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 September 2007
Berichten: 47
Standaard iPhone soms op zwart

Ik heb een keer of 2/3 per dag dat mijn iPhone een zwart scherm geeft (maar nog wel verlicht is, dus niet standby). Als ik hem bijv. net van de toetsenblok haal en ik open een applicatie dan krijg ik (dus heel soms) een zwart scherm. Dit ruim binnen de periode van auto-lock. meestal is het probleem opgelost door opnieuw op home te drukken en van de lock te halen. Sporadisch krijg ik alleen nog de bovenste balk (met bereik en batterijstatus etc. te zien) en is verder alles zwart. Dan helpt alleen opnieuw starten.

Meer mensen die dit herkennen ?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 11 October 2007, 17:16
MacFoxx's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
 
Geregistreerd: 27 September 2007
Berichten: 403
Standaard

vreemd, heb je soms meerdere applicatie geinstalleerd op je iPhone? Tijdje geleden had er iemand ook problemen dat de iPhone traag werd en hij had heleboel applicatie erop geinstalleerd.
  #3  
Oud 11 October 2007, 17:21
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 September 2007
Berichten: 47
Standaard

ja helemaal origineel issie niet meer... heb 7 extra applicaties en dan nog wat modificaties.
  #4  
Oud 11 October 2007, 20:27
stephenvis's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 4 October 2007
Locatie: Voorburg
Berichten: 394
Standaard

Restoren??
  #5  
Oud 15 October 2007, 13:50
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 September 2007
Locatie: Maastricht
Berichten: 86
Standaard

jup. ik heb het nu ook, vandaag voorhet eerst gehad
als je op home drukt werkt het gewoon verder
ik heb alleen navizon, tick tac toe, en Iblackjack erop
maar ik heb ook andere apps zoals summerboard, apollo en docks erop gehad
die bsd software kan je ook niet uninstallen
  #6  
Oud 27 October 2007, 19:41
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 October 2007
Berichten: 70
Standaard

ik heb er nu niets anders dan het origineel soft op staan , en toch krijg ik regelmatig een vastloop , waarbij de scherm alle kleuren van de regenboog nabootst met een hoop strepen erbij ,
Discussie gesloten


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Iphone 4 soms horizontale strepen of scherm wordt wit/zwart erna omed4life iPhone algemeen 4 5 January 2011 20:50
Iphone 3g touschreen werkt soms wel soms niet??:S timarea51 iPhone algemeen 14 27 September 2010 08:17
soms blijft mijn scherm zwart ? vespresso iPhone algemeen 0 25 September 2008 12:32
Volumeknop >>> volume kan soms wel helemaal uit.....soms niet..? MNG iPhone algemeen 4 21 August 2008 23:28

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:04.