probleem auto-lock

probleem auto-lock discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) hallo, Momenteel draai ik 1.1.1 waarmee ik geen problemen heb. Ik heb onlangs geprobeerd om te upgraden naar 1.1.3 en alles ging goed. Maar het ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 2 March 2008, 09:46
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 February 2008
Berichten: 12
Standaard probleem auto-lock

hallo,

Momenteel draai ik 1.1.1 waarmee ik geen problemen heb. Ik heb onlangs geprobeerd om te upgraden naar 1.1.3 en alles ging goed. Maar het volgende probleem trad op: als de foon in sleep ging (autolock aan) begon die spontaan te rebooten. Verschillende keren opnieuw geprobeerd te restoren maar dit gaf geen oplossing. Het lag niet aan Ziphone want hij doet dit al voor deze er op los gelaten wordt. In 1.1.1 doet dit probleem zich niet voor.
Weet iemand de oorzaak/oplossing?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 2 March 2008, 19:50
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Linux
 
Geregistreerd: 12 January 2008
Berichten: 273
Standaard

Kan het zijn dat ie gebrickt is ...

Gewoon, gebruiksloos is geworden ... er staat over DUIDELIJK bij dat je autolock best altijd op NEVER zet
  #3  
Oud 2 March 2008, 20:17
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Ik zou hem een restore geven naar 1.1.4 en dan kijken wat er gebeurd.
Dus geen upgrade, maar een restore.
__________________
Origineel: iPhone US 1.0.2 OTB BL3.9 | Huidige firmware: 3.X | Bootloader: 3.9 | Baseband: 04.05.04_G

Zoek in de WIKI voor 99% van alle antwoorden.
Op persoonlijke berichten met vragen over de iPhone reageer ik niet. Gebruik hiervoor het forum. Ik ben geen helpdesk.
  #4  
Oud 2 March 2008, 20:29
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 February 2008
Berichten: 12
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Emiin' Bekijk bericht
Kan het zijn dat ie gebrickt is ...

Gewoon, gebruiksloos is geworden ... er staat over DUIDELIJK bij dat je autolock best altijd op NEVER zet
Nee hij is niet gebrickt, alles werkt zoals het hoort enkel als ik hem op auto-lock zet en hij gaat na een minuutje in sleep begint hij te rebooten. En hij is enkel uit die loop te halen door hem in het dock te plaatsen. en zoals ik al zei met firmware 111 gebeurt dit niet.

Kan je even makkelijk terug van 114 naar 111 indien dit nodig zou zijn?
  #5  
Oud 2 March 2008, 20:30
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Ja je kan terug naar 1.1.1 als het moet. Waarom zou je willen ?
  #6  
Oud 2 March 2008, 20:42
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 February 2008
Berichten: 12
Standaard

Omdat ik, indien hetzelfde probleem zich voordoet in 114, terug de goedwerkende 11 er op kan gooien
  #7  
Oud 2 March 2008, 20:45
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Heb nog niet eerder dit probleem gezien, dus ik denk dat de oorzaak niet in de firmware zit, maar in een applicatie die je geinstalleerd hebt. Of de upgrade is gewoon niet helemaal gelukt.

Vandaar dat ik dus zeg doe een restore, die zet je iPhone terug naar de standaard waarden.
  #8  
Oud 3 March 2008, 09:09
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 February 2008
Berichten: 12
Standaard

Nee hoor, het probleem doet zich voor voordat ik iets installeer, zelfs voor ik er ziphone op draai. Op 1.0.2 heb ik dit ook niet, enkel dus op 1.1.3
  #9  
Oud 24 March 2008, 02:22
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 25 February 2008
Berichten: 1
Standaard

Ik heb hetzelfde probleem. Mijne was 1.0.2 toen ik het kreeg. Alles ging goed met autolock. Ik heb geupgrade naar 1.1.4 en hij deed ook zo raar.

als ik de auto lock aanzet gaat ie naddat ie gelocked is uit en ik zie alleen de apple logo die knippert om de 10sec ofzo.

ik dacht dat het aan de firmware lag dus heb ik gedowngrade naar 1.1.3 en de probleem heb ik nog steeds.

Ik heb overal gezocht naar een oplossing maar ik heb niks kunnnen vinden totdat ik hier zag dat iemand hetzelfde meemaakte.

Ik zou graag van dit probleem af zijn...
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
bleutooth probleem bij auto radio hzl iPhone algemeen 11 2 March 2010 17:56
auto lock werkt niet meer na install advanced preference fcruizer iPhone algemeen 4 19 December 2009 00:34
Vreemd probleem na bellen, keyboard lock B3rt iPhone algemeen 3 24 September 2009 12:23
Wi-Fi probleem, hoe mijn lock te omzeilen na restore? Nemisis2003 Wi-Fi 6 18 August 2009 16:18
iphone op voicemail bij auto-lock lennart16 iPhone algemeen 1 13 October 2008 18:08

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:08.