iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   telefoon en icoon werken niet (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/9815-telefoon-icoon-werken-niet.html)

merijnvld 22-03-08 11:46

telefoon en icoon werken niet
 
Hallo, wie o wie helpt mij uit de brand want ik zie het echt niet meer.

Ik heb gister RipDev van Caterpillar geinstalleerd, deze werkte niet dus heb ik weer verwijderd. Vanmorgen werd ik wakker en wilde ik iemand bellen maar als ik op het groene telefoon icoontje klik dan is heel even iets in beeld maar kan ik nergens op klikken en dan schakelt mijn Iphone zelf weer terug naar het hoofdmenu.

Ik heb al gelezen over Iworld, deze ook al geinstalleerd maar wil niet opstarten en gooit me er ook uit, verder werkt mijn gprs en sms wel. Ik kan dus gewoon niet meer bellen en mijn contacten in.

Ik heb hier ook al een topic over gevonden dus alvast sorry moderator, maar ik kon nergens een andere vinden vandaar dat ik op deze manier hulp zoek want ik wil gewoon weer kunnen bellen :(

alvast bedankt

croiman 22-03-08 14:53

iWorld is alleen voor firmware versie 112, jij hebt een iphone 16gb zie ik, dus zul jij 113 of 114 hebben.

Het beste wat k je kan aanraden is je iphone restoren en opnieuw beginnen ermee.

merijnvld 22-03-08 15:40

Ja daar heb ik ook al aan zitten denken, het enige probleem is dat een vriend dat voor mij gedaan heeft en ik dus echt geen idee heb hoe dat moet.

Heb je misschien de link voor me hier op het forum waar stap voor stap staat hoe ik dat doe?

alvast bedankt

croiman 22-03-08 15:41

https://forum.iculture.nl/f1/ip...edir_from=8442

hier kun je al mee verder

merijnvld 22-03-08 16:08

thx heb het even doorgelezen maar word er totaal niet wijzer van. Ik heb echt iets nodig waarin stap voor stap staat hoe ik moet handelen.

Ik denk dat het probleem is gekomen toen ik gister caterpillar heb geinstalleerd want daarvoor werkte het nog prima. Ik heb dat inmiddels verwijderd, alleen nou blijft er bij instellingen onderin het programma rip dev draaien, dit wil ik ook verwijderen misschien heeft dat er iets mee te maken, maar hij staat niet bij installer dus geen idee hoe ik die moet verwijderen. Kan hem ook niet vinden in winscp.

croiman 22-03-08 16:25

kijken in de map launchdeamons dan, als je die wist en iphone herstart kan t programma nie in de achtergrond draaien

merijnvld 22-03-08 18:45

@croiman, ik volg nu de handleiding die op hackthatphone.com staat voor 114

nu heb ik via itunes de volgende melding gekregen
the simcard inserted in this iphone does not appear to be supported.

Enig idee hoe ik hier verder mee kan?, ik kan nog steeds wel gebelt worden. Ik kan nu alleen ook niet meer het menu in, en zelf alleen nog maar noodoproepen doen. Begin echt beetje radeloos te worden :(

croiman 22-03-08 19:38

ge kunt wel gebeld worden, maar zelf nie bellen?? en je hebt een restore gedaan?
Raar, das ook de eerste keer da k zoiets meemaak, als t na een tijdje en alle gekke probleem oplossingen nog nie in orde is, zou ik dan toch nog overwegen om een nieuw logic-bord te steken. Maar alleen als alle andere nie helpt. Maar ik vind t maar heel raar, eigenlijk zou ik die iphone voor me moeten hebben liggen om te zien hoe en wat. op afstand is t natuurlijk wa moeilijker, je ziet maar ok?

merijnvld 23-03-08 22:14

hij werkt weer, had het eerst via de stappen op hackthatphone.com geprobeerd en dat werkte echt totaal niet. Op youtube zag ik een filmpje dat Ziphone zo makkelijk werkte dus dacht probeer dat als laatste redding, en het werkte, binnen 2 minuten werkte alles weer. Ff syncen met itunes en alles was weer terug. Aldus een gelukkig man, again hahaha


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:24.