var/root/media is bestand, geen map

var/root/media is bestand, geen map discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik krijg de laatste tijd, sinds ik op 1.1.4 zit met 3.9 FB Bootloader , bij het installeren van een aantal programma's, de melding: "main ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 22 March 2008, 15:54
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 December 2007
Berichten: 118
Standaard var/root/media is bestand, geen map

Ik krijg de laatste tijd, sinds ik op 1.1.4 zit met 3.9 FB Bootloader, bij het installeren van een aantal programma's, de melding: "main script execution failed". Dat gebeurd o.a. bij pocket guitar. Nu ben ik er achter gekomen dat var/root/media op mijn iPhone geen map is maar een bestand van 256 kb. Zijn er meer mensen die dit hebben? En wat kan ik er aan doen? Ik durf niet zomaar dat bestand te verwijderen want ik weet niet wat er dan eventueel mis zou kunnen gaan.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 22 March 2008, 16:51
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

 Verplaatst naar: Problemen (niet-modding)
  #3  
Oud 22 March 2008, 17:19
Stiruam's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Berichten: 2.065
Standaard

Hmm vreemd... Het is geen foute link? Anders zou ik hem weggooien en een map aanmaken

Greetz, Stiruam
  #4  
Oud 22 March 2008, 17:26
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

idd, da zou toch een map moeten zijn, ofwel kan t een slechte simlink zijn
__________________
PM functie overhit. Gelieve alleen serieuze probleem gevallen via PM.
Going from iphone extreme mod to Motorola Photon Q 4G LTE with simcard mod and lots more.
  #5  
Oud 22 March 2008, 17:39
Stiruam's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Berichten: 2.065
Standaard

Jha log ff in met WINSCP en vertel ons welke kleur het icoontje van het bestand heeft! Zit er rood in dan is het een foute symlink

Greetz, Stiruam
  #6  
Oud 22 March 2008, 17:53
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

inderdaad, zo zou t moeten zijn
  #7  
Oud 22 March 2008, 18:17
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 December 2007
Berichten: 118
Standaard

Op de mac, met Fugu en Cyberduck, heeft het hetzelfde icoontje als een microsoft worddocument.
Ik zal zo eens even kijken hoe het er uitziet op windows. Moet ik eerst even winscp downloaden.
  #8  
Oud 22 March 2008, 18:20
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 December 2007
Berichten: 118
Standaard

Heb nu winscp gedownload en dat heeft op de mac ook hetzelfde icoontje als het media file op m'n iPhone. Zal wel een algemeen windows icoon zijn.
  #9  
Oud 22 March 2008, 18:32
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 December 2007
Berichten: 118
Standaard

Zo ziet het eruit met winscp:
http://img378.imageshack.us/img378/5...elding8pc6.png

Laatst gewijzigd door rocksnor; 22 March 2008 om 18:36.
  #10  
Oud 25 March 2008, 23:47
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 December 2007
Berichten: 118
Standaard

Zou het een foute link kunnen zijn? En kan ik die dan gewoon weghalen of zijn er dan andere programma's die niet meer gaan werken?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
root/applications map gewist joeyverveer iPhone algemeen 7 29 January 2011 20:52
"bestand opgegeven in plaats van map" Bafo iTunes 1 20 December 2010 12:50
Var bestand verdwenen ??? vaagventje Archief 5 14 January 2010 15:04
Windows: iTunes opstartmelding: map opgegeven in plaats van bestand muddy iTunes 0 2 February 2009 15:50
txt bestand openen wat ik in een map gezet heb myplace Archief 3 31 March 2008 23:20

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:14.