help

help discussie in Archief forum; helaas, mijn eerdere draadje zit op slot, dus dan toch maar een nieuwe... ik heb mijn net nieuwe iPhone 3gs gejailbreaked en unlocked maar zodra ik de usb loskoppel zegt ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 7 december 2009, 16:59
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 december 2009
Berichten: 13
Standaard help

helaas, mijn eerdere draadje zit op slot, dus dan toch maar een nieuwe...
ik heb mijn net nieuwe iPhone 3gs gejailbreaked en unlocked maar zodra ik de usb loskoppel zegt hij "itunes"
ook kan mijn sim van Vodafoneicon geen bereik vinden.
kortom, ik kan alleen wat als hij aan mijn mac gekoppeld is....
wat doe ik verkeerd? alvast bedankt!
p.s. heb nu de iphone gerestored omdat hij dat vroeg, dus moet ik weer opnieuw beginnen.

(verdwijnt na registratie)
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links

  #2  
Oud 7 december 2009, 17:09
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 maart 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.442
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door stippie71 Bekijk bericht
helaas, mijn eerdere draadje zit op slot, dus dan toch maar een nieuwe...
ik heb mijn net nieuwe iPhone 3gs gejailbreaked en unlocked maar zodra ik de usb loskoppel zegt hij "itunes"
ook kan mijn sim van Vodafoneicon geen bereik vinden.
kortom, ik kan alleen wat als hij aan mijn mac gekoppeld is....
wat doe ik verkeerd? alvast bedankt!
p.s. heb nu de iphone gerestored omdat hij dat vroeg, dus moet ik weer opnieuw beginnen.
Heb je blackra1n ookal gedraaid en daarna uit de blackra1n.app op je iPhone blacksn0w gehaald?
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #3  
Oud 7 december 2009, 17:27
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 december 2009
Berichten: 13
Standaard

ja, heb ik gedaan. maar zodra ik in dat cyda of zoiets dat reto666 toegevoegd heb staart er reboot device, wat ik dan ook doe en dan krijg ik het beginscherm weer met "itunes"...
ik doe duidelijk iets niet goed, sorry
  #4  
Oud 7 december 2009, 17:32
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 september 2009
Berichten: 1.804
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door stippie71 Bekijk bericht
ja, heb ik gedaan. maar zodra ik in dat cyda of zoiets dat reto666 toegevoegd heb staart er reboot device, wat ik dan ook doe en dan krijg ik het beginscherm weer met "itunes"...
ik doe duidelijk iets niet goed, sorry
Je hebt een tethered-jailbreak. Hier kan je momenteel niets tegen doen. Wanneer je iPhone reboot, moet deze aangesloten zijn op een computer en moet je opnieuw Blackra1n draaien.

Ter controle; het 4e & 5e getalletje van je serienummer (Instellingen > Algemeen > Info > Serienummer) vormen samen een getal dat groter is dan 40. Hieraan kan je zien dat je de nieuwe bootroom hebt en dus alleen tethered kan jailbreaken.

Hier kan je momenteel niets aan doen.

Omdat deze vraag/vragen al meerdere keren aan bod is/zijn gekomen, sluiten we deze discussie.

//Slotje
__________________
Voor vragen, zie allereerst onze handige zoekfunctie!
Wiki:
Begrippen Wiki: Handleidingen
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:08.