iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Reservekopie overzetten zonder update (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/74501-reservekopie-overzetten-zonder-update.html)

merijnwouda 10-10-10 07:52

Reservekopie overzetten zonder update
 
Hallo, laatst crashte mijn gejailbreakte en geünlockte iPhone 3GS (oude bootrom). Ik moest hem herstellen vanaf een reservekopie, maar was verplicht te updaten naar iOS 4.1. Hierdoor kan ik niet meer unlocken vanwege de geupdate baseband. Gelukkig heeft mijn vader met officiele bundel ook een iPhone 3GS (oude bootrom) op iOS 4.0 en wil die evt. wel
ruilen. Ik vroeg me af hoe ik mijn gegevens vanaf mijn reservekopie
op zijn iPhone kan zetten zonder te hoeven updaten naar 4.1. Hebben jullie een oplossing?

ballegooier 10-10-10 09:01

Een backup van een nieuwere firmware terugzetten op oudere is niet mogelijk. Misschien dat het wel mogelijk is om handmatig, naderhand via SSH sommige back-up gegevens terug te zetten? Ik heb daar geen ervaring mee, omdat ik vermoed dat dat ook niet kan.

Je vaders iPhone moet dus eerst naar 4.1 ge-update worden (evt mbh Tiny umbrella zodat bootrom behouden blijft) dan maak je een nieuwe reserve kopie, dan zet jij jouw reservekopie op die iPhone van je vader en zet jij de zojuist gemaakte reserve kopie van de iPhone van je vader weer terug op jouw toestel.
Let op: ik heb hier zelf niet al te veel ervaring en verstand van, dus ga dit niet klakkeloos overnemen!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:22.