Te weinig ruimte voor reservekopie iPad

Te weinig ruimte voor reservekopie iPad discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Als ik mijn iPad naar iOS5 wil upgraden dan wil ik natuurlijk wel een reservekopie maken en alles terug zetten. Maar als iTunes dit voorbereidt ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 16 oktober 2011, 10:18
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 maart 2008
Berichten: 24
Standaard Te weinig ruimte voor reservekopie iPad

Als ik mijn iPad naar iOS5 wil upgraden dan wil ik natuurlijk wel een reservekopie maken en alles terug zetten.
Maar als iTunes dit voorbereidt komt de melding:

"Van de media op deze iPad kan geen reservekopie worden gemaakt omdat er onvoldoende ruimte op deze computer beschikbaar is voor alle reservekopiebestanden (28,03 GB vereist, 3,85 GB beschikbaar). Wilt u doorgaan met het bijwerken van deze iPad?"

Dat klopt. Mijn interne schijf laat niet genoeg ruimte voor deze reservekopie.

Maar is er een manier om deze volledige reservekopie naar een externe schijf te laten maken?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 16 oktober 2011, 18:21
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 juli 2011
Locatie: Wijnegem (Antwerpen)
Berichten: 120
Standaard

Goeie vraag.
Met IOS4 kon het in ieder geval niet.
Ik had ook gehoopt dat met IOS5 die mogelijkheid zou geboden worden.
  #3  
Oud 16 oktober 2011, 19:47
jemmie's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 oktober 2008
Berichten: 628
Standaard

Het is wel mogelijk, maar niet in iTunes, je verteltgewoon aan OS X dat al het vekeer naar de locatie MobileSync moet worden geredirect. Zie onderstaand artikel.

How to Move the iPhone & iPad iTunes Backup folder to an External Hard Drive

Zelf nooit nodig gehad, dus ik kan niet uit ervaring spreken. Staan er toevallig ook oudere backups, deze zou je anders verplaatsen.

@adriaaantjes
Vor windows kun je de redirect met junction doen:

Junction
__________________
Kennis is pas van waarde als je er iemand mee kan helpen
  #4  
Oud 17 oktober 2011, 22:48
» iPhone 5s 32GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 juni 2009
Berichten: 35
Standaard

@Jemmie: bedankt voor de Windows tip!!! Hier ben ik lang naar op zoek geweest...
  #5  
Oud 18 oktober 2011, 10:05
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 januari 2011
Berichten: 6
Standaard

Helaas loop ik tegen exact het zelfde probleem op.

maar om eerlijk te zijn snap ik niet helemaal hoe ik het aan moet pakken met junction?

snap ik het goed dat je met dit programma een soort verwijzing maakt naar een map op een andere schijf? bij welke map moet je dit dan instellen?

of zit ik er volledig naast nu?

alvast bedankt!
  #6  
Oud 18 oktober 2011, 10:36
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 juli 2011
Locatie: Wijnegem (Antwerpen)
Berichten: 120
Standaard

Ik twijfel er niet aan, dat met Uw tip, het probleem dat Apple creŽert, kan opgelost worden.
Waarvoor dank zonder enig voorbehoud.
Toch denk ik dat het toepassen ervan niet zo onmiddellijk door een leek gaat of kan uitgevoerd worden.
  #7  
Oud 5 maart 2012, 19:51
lvv lvv is offline
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 januari 2008
Berichten: 2
Standaard

ik snap het principe met mlink en/of junction, zoals hierboven toegelicht

echter ik maak gebruik van een externe harde schijf... die heb ik wel toegevoegd als virtuele schijf in windows en die wordt dus niet herkend in commandline en ook niet ondersteund door junction

any solutions??

alvast dank!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Navigon: Update: te weinig ruimte vrij Jack100 iPhone Navigatie 12 8 juli 2011 00:39
Iphone geeft te weinig ruimte weer. Hoppieee iPhone algemeen 1 16 juni 2011 07:26
Te weinig ruimte op iPhone 8Gb? Imemyself Archief 1 26 oktober 2009 18:11
weinig ruimte op schijf Dualcore Jailbreak apps en thema's 11 13 mei 2008 12:45

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:11.