Foto's op ipad zetten ?

Foto's op ipad zetten ? discussie in iPad algemeen forum; Kan er mij soms iemand zeggen op welke manier ik mijn foto's die op mijn harddisk van mijn pc staan kan overzetten op mijn iPad 16GB wifi Dank bij voorbaat ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 28 december 2010, 15:03
» Ik heb geen iPhone  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 december 2010
Berichten: 3
Standaard Foto's op ipad zetten ?

Kan er mij soms iemand zeggen op welke manier ik mijn foto's die op mijn harddisk van mijn pc staan kan overzetten op mijn iPad 16GB Wi-Fi
Dank bij voorbaat
Mgv
Moerke

Met citaat reageren
(verdwijnt na registratie)
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links

  #2  
Oud 28 december 2010, 15:10
jap74's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 februari 2009
Berichten: 704
Standaard

iTunes openen
iPad aan PC koppelen
Linker kolom iPad selecteren
Rechterscherm bovenaan tabje foto's selecteren
Als het goed is verschijnen hier nu je fotomappen. Ik werk zelf met een Mac (iPhoto) en alle gebeurtenissen, mappen ed zie ik in iTunes terug. Als je geen goede foto database op je PC hebt opgebouwd, is het even zoeken naar de juiste foto's
Als je je foto's hebt geselecteerd, druk je rechtsonderaan op 'Pas Toe' of 'Synchroniseer'

Voila!
Met citaat reageren
  #3  
Oud 28 december 2010, 17:53
» Ik heb geen iPhone  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 december 2010
Berichten: 3
Standaard

Yap74 bedankt voor de informatie.
Nog één vraag de iPad aan de pc koppelen is dat met een standaard kabel mee geleverd met de ipad of moet men die afzonderlijk aankopen.
Mijn ipad is momenteel besteld en verwacht die volgende week.
Mgv
Moerke
Met citaat reageren
  #4  
Oud 28 december 2010, 23:34
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 augustus 2010
Berichten: 3
Standaard

Bij de iPad word ook een USB kabel bijgeleverd. Deze kun gebruiken als oplaad kabel of data kabel voor de pc. Je kunt dus meteen aan de gang!
Met citaat reageren
  #5  
Oud 29 december 2010, 00:11
» Ik heb geen iPhone  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 december 2010
Berichten: 3
Standaard

Xnator, bedankt voor de info
Met citaat reageren
  #6  
Oud 26 augustus 2011, 14:39
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 augustus 2011
Berichten: 5
Standaard

Ik selecteer de map afbeeldingen, hier heb ik de foto's in mappen met jaartallen.
Ik selecteer de map 2004. 2005. 2006. 2007. 2008 enz. hij zet alleen 2004 over op de iPad. zet ik dan 2004 uit, gooit hij 2004 eruit en zet 2005 erop.
Kortom hoe zet ik al mijn foto's over naar de ipad, zonder dat hij het laatst eropgezette er weer afgooit.
Met citaat reageren
  #7  
Oud 27 augustus 2011, 01:37
HereIsTom's schermafbeelding
» iPod touch 64GB (v4) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 december 2010
Locatie: Zeist
Berichten: 239
Stuur een bericht via Skype™ naar HereIsTom
Lightbulb

Je vinkt aan "Foto's synchroniseren uit:", daar selecteer je dan de bovenliggende map, dus bijv. "Mijn Afbeeldingen".
Daaronder vink je aan "Geselecteerde mappen".
Daaronder vink je dan bij "Mappen" de mappen aan die je op je iPad wilt hebben, in jou geval dus de mappen "2004. 2005. 2006. 2007. 2008", deze zet hij dan dus op de iPad.
Als je een map uitvinkt, dan wordt deze ook weer van je iPad verwijderd!




Kijk ander voor meer informatie eens hier.

Laatst gewijzigd door HereIsTom; 28 augustus 2011 om 16:56.
Met citaat reageren
  #8  
Oud 27 augustus 2011, 10:42
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 augustus 2011
Berichten: 5
Standaard

Bedankt voor je reactie, zo doe ik het ook. Ik selecteer de verschillende mappen onder afbeeldingen. Hij zet echter alleen de eerst aangevinkte erop, de andere niet. Ik heb nu onder afbeeldingen een nieuwe map gemaakt met naam foto,'s naar iPad, hier heb ik de foto,'s ingezet die ik naar de iPad wil hebben. Ik hoef dan maar 1 map te selecteren. Als ik in die map foto,'s erbij zet gooit hij ook de vorige er niet vanaf. Misschien erg omslachtig. Maar het werkt. Maar nogmaals dank
Met citaat reageren
  #9  
Oud 27 augustus 2011, 11:13
HereIsTom's schermafbeelding
» iPod touch 64GB (v4) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 december 2010
Locatie: Zeist
Berichten: 239
Stuur een bericht via Skype™ naar HereIsTom
Lightbulb

Ja kan ook, maar lijkt me inderdaad niet handig en je krijgt niet de foto's in verschillende mapjes op je iPad.
Dus als je het doet zoals ik heb uitgelegd dan krijg je dus ook al die mappen op je iPad
Met citaat reageren
  #10  
Oud 27 augustus 2011, 12:19
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 augustus 2011
Berichten: 5
Standaard

Inderdaad omslachtig, maar zoals jij het uitlegt, lukt niet hij zet van alle geselecteerde mappen alleen de eerst geselecteerde map op de iPad. De andere geselecteerd neemt hij niet over, raar, maar waar.
Met citaat reageren
  #11  
Oud 27 augustus 2011, 12:23
HereIsTom's schermafbeelding
» iPod touch 64GB (v4) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 december 2010
Locatie: Zeist
Berichten: 239
Stuur een bericht via Skype™ naar HereIsTom
Lightbulb

Ja dat is inderdaad raar, want zo zou het wel moeten werken.
Heb je wel de nieuwste versie van iTunes geïnstallleerd, deze kun je hier downloaden en er dan overheen installeren, misschien dat het dan werkt;

Apple - iTunes - Download iTunes nu
Met citaat reageren
  #12  
Oud 27 augustus 2011, 12:41
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 augustus 2011
Berichten: 5
Standaard

Ja, afgelopen week opnieuw geinstalleerd
Met citaat reageren
  #13  
Oud 27 augustus 2011, 12:58
HereIsTom's schermafbeelding
» iPod touch 64GB (v4) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 december 2010
Locatie: Zeist
Berichten: 239
Stuur een bericht via Skype™ naar HereIsTom
Lightbulb

Vreemd, al eens de instellingen op je iPad hersteld?
Ga op je iPad naar Instellingen > Algemeen > Stel opnieuw in (onderaan) > Herstel alle instellingen > Herstel.
Met citaat reageren
  #14  
Oud 27 augustus 2011, 14:10
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 augustus 2011
Berichten: 5
Standaard

Geweldig, dat was het probleem. Thanks
Met citaat reageren
  #15  
Oud 20 december 2011, 22:23
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 december 2011
Berichten: 4
Standaard sync-probleem ipad

Ik heb ook onderstaand probleem en alle tips opgevolgd.Echter zonder resultaat.
Ik heb 12 mappen ( met elke map ongeveer 100 foto's) op mijn pc staan.
Via itunes synchroniseren van deze 12 aangevinkte mappen ziet er in den beginne goed uit.
De 12 mappen worden wel op de iPad gezet maar slechts in 3 mappen zitten ook daadwerkelijk foto's en in 2 van deze mappen slechts 2 foto's (dus niet alle foto's van deze mappen)> klik je op deze mappen dan krijg ik de melding : geen foto's of video's en dan het verhaaltje hoe je ze wel zou moeten synchroniseren.
Dus ergens wordt er iets geblokkeerd.
Ik heb dus ook al herstel geprobeerd maar dat doet ook niets.
Begrijp ook niet waarom het bij apple zo moeilijk moet zijn om wat foto's op je ipad te zetten . Ik zou toch denken dat dit nog simpeler zou moeten zijn dan bij windows.
Dus als iemand een idee heeft > graag info.
(Ik las wel ergens dat er een app is die synchroniseren wel gemakkelijk zou moeten maken > zou toch niet nodig moeten zijn.)
Met citaat reageren
  #16  
Oud 20 december 2011, 22:27
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 januari 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.454
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Moerke Bekijk bericht
Kan er mij soms iemand zeggen op welke manier ik mijn foto's die op mijn harddisk van mijn pc staan kan overzetten op mijn iPad 16GB Wi-Fi
Dank bij voorbaat
Mgv
Moerke
photosync
Ik gebruik itunes daarvoor nooit, werkt nooit geen 100% zoals ik het wil, ook soms miserie om foto's er dan uit te krijgen enz....
Met citaat reageren
  #17  
Oud 21 december 2011, 11:32
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 juli 2011
Locatie: Wijnegem (Antwerpen)
Berichten: 120
Standaard

Zo doe ik het ook.
Maar met "photosync" heb je dan weer het verschijnsel dat alles uitsluitend in de bewuste 'Filmrol' belandt.
Voor iemand die graag met foto's werkt, en die de eenvoudige manier van Windows kent, kan ik begrijpen dat die hier toch zijn bedenkingen heeft bij de manier die de "Applesekte" heeft uitgedoktert voor het fotobeheer op een iPad.
Met citaat reageren
  #18  
Oud 25 december 2011, 11:17
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 februari 2011
Berichten: 3
Standaard

Dit probleem heb ik dus ook, alle mappen aangevinkt in iTunes maar niet alles komt op de iPad.

Wat ik ook vreemd vind is dat alle foto,s uit onderliggende mappen gewoon op 1hoop komen te liggen.
Ik heb zelf al mijn foto,s gerangschikt op jaartal en vervolgen d.m.v. Onderliggende mappen op gebeurtenissen.
Na synchronisatie heb ik alleen de mappen met jaartal op de iPad. In die mappen staan dan een kleine 3000foto,s op alfabetische volgorde. Chaos dus!!!
Met citaat reageren
  #19  
Oud 25 december 2011, 14:50
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 oktober 2011
Berichten: 18
Standaard

Als ik de foto's van mijn pc op iPad wilt zetten lukt dit niet, eerst dus foto's aanvingen dan naar mappen maar kan maar 1map tegelijk selecteren, als ik dan de volgende map selecteer haalt hij de vorige er weer af, ok kan ik niet mappen selecteren alleen alle mappen , ik werk wel via i tunes.
Wie kan mij helpen
Met citaat reageren
  #20  
Oud 25 december 2011, 15:59
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 juli 2011
Berichten: 1.781
Standaard

Als je een Mac hebt, is dat geen enkel probleem, maar met een pc moet je wel een tutorial volgen. Die staat hier:
iPad Photo Organization On A Mac or PC | TCGeeks

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 25 december 2011 om 16:31 ----------

Dit is een instructief filmpje op Youtube. Weliswaar gedaan op een Mac, maar zonder iPhoto, dus moet dit ook zo lukken op een pc.
Multiple photo albums on iPod touch, iPhone and iPad - YouTube
Met citaat reageren
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
foto's op iphone zetten stephaniiee Muziek, foto & video 0 21 augustus 2010 13:13
Wachtwoord op b.v. foto's van je iPad zetten.. Eduardo iPad algemeen 19 12 juni 2010 11:53
Windows: foto's op iphone zetten sardonix iTunes 29 10 augustus 2009 13:41
Windows: foto's terug zetten dennisj007 iTunes 0 26 juli 2009 01:03
Windows: Foto's op mijn pc zetten Jermainee iTunes 1 23 juni 2009 13:38

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:33.