iPad is geblokkeerd - verbind met iTunes

iPad is geblokkeerd - verbind met iTunes discussie in iPad algemeen forum; Ik heb hier een iPad (1) die de volgende melding in beeld geeft: iPad is geblokkeerd - verbind met iTunes En als ik hem verbind met iTunes geeft die: iTunes ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 18 mei 2011, 08:46
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 juni 2010
Locatie: maasland
Berichten: 3
Standaard iPad is geblokkeerd - verbind met iTunes

Ik heb hier een iPad (1) die de volgende melding in beeld geeft:

iPad is geblokkeerd - verbind met iTunes

En als ik hem verbind met iTunes geeft die:

iTunes kan geen verbinding tot stand brengen met de iPad IPADGPL052, omdat deze met een toegangscode is beveiligd. U moet uw toegangscode op de iPad invoeren voordat deze met iTunes kan worden gebruikt.

1. Toegangscode is door de gebruiker tevaak fout ingevoerd
2. Nu is het niet meer mogelijk om de toegangscode ergens in te voeren.

Vraag:
Weet iemand wat de combinatie is om hem een harde reset te kunnen geven doormiddel van homebutton en aan/uit knop ?

Met citaat reageren
(verdwijnt na registratie)
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links

  #2  
Oud 18 mei 2011, 08:50
wouter1981's schermafbeelding
Moderator
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 juli 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.944
Standaard

Een harde reset doe je door de home button+sleep button vast te houden totdat het Apple logo in beeld verschijnt.
Weet niet of dat je probleem oplost.
__________________
Geen hulpvragen via PM. Stel je vraag op het forum, hebben anderen er ook iets aan.
Met citaat reageren
  #3  
Oud 18 mei 2011, 08:58
ballegooier's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 augustus 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.120
Standaard

Kun je hem wel in dfu krijgen?
Met citaat reageren
  #4  
Oud 18 mei 2011, 09:02
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 juni 2010
Locatie: maasland
Berichten: 3
Standaard

Gracius.

Het is gelukt!
Met citaat reageren
  #5  
Oud 24 mei 2011, 16:29
ballegooier's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 augustus 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.120
Standaard

Wat denk je dat je verZekering ermee kan, dan? Hij is immers niet stuk ofzo. Je moet je iPhone gewoon herstellen en configureren als nieuw toestel, via iTunes.
Dat kan je gewoon op je eigen pc doen. Pech dat je geen reservekopie meer terug kunt zetten, maar je kunt wel de apps ie je ooit hebt gekocht opnieuw 'kopen' (ofwel gratis opnieuw downloaden) in iTunes.

Ps. En dfu-mode zou moeten lukken, is de poster hierboven ook gelukt.

Laatst gewijzigd door ballegooier; 24 mei 2011 om 16:33.
Met citaat reageren
  #6  
Oud 24 mei 2011, 16:31
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 juni 2010
Berichten: 9
Standaard

okej en hoe ik ben niet zo bekend met iTunes drm??
Met citaat reageren
  #7  
Oud 24 mei 2011, 16:32
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 juni 2010
Berichten: 9
Standaard

en jah ik kan niet herstellen door de fout melding dat ik toegangscode moet toetsen op mijn iPhone terwijl ik dat niet kan
Met citaat reageren
  #8  
Oud 24 mei 2011, 16:33
ballegooier's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 augustus 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.120
Standaard

Dan moet je je toestel in dfu mode zetten.
Dat is de manier; er is volgens mij geen andere optie.
Met citaat reageren
  #9  
Oud 24 mei 2011, 16:35
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 juni 2010
Berichten: 9
Standaard

nee is niet gelukt DFU modes werkt gewoon alsof iPhone gewoon opnieuwopstart en niet met herstel
Met citaat reageren
  #10  
Oud 24 mei 2011, 16:37
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 juni 2010
Berichten: 9
Standaard

wanneer ik de dfu moders gebruik hoelang moet ik het vast houden want na 15 sec komt die apple logo te voorschijn
Met citaat reageren
  #11  
Oud 24 mei 2011, 16:42
wouter1981's schermafbeelding
Moderator
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 juli 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.944
Standaard

Als je op het vraagteken klikt achter DFU dan staat er hoe je je iDevice (iPad in jouw geval) in de DFU modus zet.
Met citaat reageren
  #12  
Oud 24 mei 2011, 16:47
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 juni 2010
Berichten: 9
Standaard

jah het is gelukt probleem was dat ik niet goed de DFU modes ging lezen ik hield alleen maar de home en power butten tegelijkertijd in en liet ze allebei na 10 sec los terwijl ik home button nog moest inhouden

dankjewel voor je hulp
Met citaat reageren
  #13  
Oud 11 juni 2011, 00:43
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 1.0.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 juni 2011
Berichten: 1
Standaard

Help ik heb een groot probleem ik krijg mijn Ifone niet meer niet meer zo als het moet zijn hij zit vast met itune
zou iemand mij daar me kunnen helpen
alvast bedankt

gr leppie
Met citaat reageren
  #14  
Oud 23 januari 2012, 22:14
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 januari 2012
Berichten: 3
Standaard

ipod is geblokeerd verbind met itunes. hoe kan ik mijn ipod resseten als hij geblokeerd is?
graag een antwoord please
Met citaat reageren
  #15  
Oud 24 januari 2012, 08:50
wouter1981's schermafbeelding
Moderator
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 juli 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.944
Standaard

Je kunt een harde reset proberen. En anders moet je doen wat het plaatje aangeeft, aan iTunes hangen.
Met citaat reageren
  #16  
Oud 24 januari 2012, 15:52
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 januari 2012
Berichten: 3
Standaard

thanx het is gelukt
Met citaat reageren
  #17  
Oud 24 januari 2012, 15:54
wouter1981's schermafbeelding
Moderator
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 juli 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.944
Standaard

Met een harde reset of met iTunes?
Met citaat reageren
  #18  
Oud 24 januari 2012, 18:18
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 januari 2012
Berichten: 3
Standaard

Met een harde reset

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 24 januari 2012 om 18:19 ----------

Weet iemand een gratis jailbreak site?
Met citaat reageren
  #19  
Oud 24 januari 2012, 19:57
wouter1981's schermafbeelding
Moderator
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 juli 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.944
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door smbl1999 Bekijk bericht
Weet iemand een gratis jailbreak site?
iPhone
Met citaat reageren
  #20  
Oud 6 juni 2012, 13:41
» iPhone NL 16GB [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 6 juni 2012
Berichten: 2
Standaard mijn ipad 3 is geblokkeerd, wat moet ik doen?

Ik heb pas een iPad 3 gekocht.
Ik heb er een codeslot op gezet, en ben paar uur later mijn wachtwoord vergeten.
Ik heb mijn wachtwoord te vaak geprobeerd en nu staat er

IPAD GEBLOKKEERD,
Verbind met iTunes.

Ik heb helemaal geen verstand van Itunes en weet niet hoe het moet.
Ik heb alleen begrepen dat ik de kabel in de pc moet stoppen en de andere stuk in mijn ipad.
Alleen als ik dat doe dan geeft tie niks aan op de computer?

Weet iemand van jullie hoe ik dit probleem kan oplossen?
Met citaat reageren
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Verbind met itunes om pushberichtgeving te gebruiken manoy iTunes 9 10 augustus 2012 22:11
iPhone 3GS: Iphone 3gs firmware 4.2.1. vast in verbind met iTunes scherm iphonized Unlock 5 20 januari 2011 19:39
Verbind met itunes = Gegevens kwijt?! Dirkeijkemans Archief 2 2 december 2009 18:47
Verbind met itunes om Pushberichgeving te gebruiken francebramie Archief 2 31 juli 2009 19:54
Verbind met iTunes? JohnnyGui iPhone Apps 3 24 april 2009 16:16

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:06.