iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Ontwikkelen voor iOS (https://forum.iculture.nl/f133/development/f58/ontwikkelen-voor-ios/)
-   -   Als company of individual registreren? (https://forum.iculture.nl/f133/development/f58/ontwikkelen-voor-ios/105441-company-individual-registreren.html)

MarcoSD 28-11-11 18:17

Als company of individual registreren?
 
Beste iPhoneclub leden,

Ik zit met het volgende.
Een aantal weken terug heb ik een iOS Developer enrollment aangevraagd voor het bedrijf waar ik werk. Tot op heden gaat de enrollment erg traag! Ik zie op de membercenter dat onze aanvraag wordt verwerkt, maar inmiddels komt onze deadline voor de app steeds dichterbij! Ik heb meerdere mailtjes naar Apple gestuurd om de status ervan op te vragen. Hier krijg ik helaas geen antwoord op.

We zitten nu te overwegen om niet als company te registreren maar als individual. Uit eigen ervaring weet ik dat dit binnen enkele uren is geregeld. Ik vroeg mij dus af wat de voor- en nadelen zijn als ik als individual ga registreren ipv als company. Ook zou ik willen weten of het mogelijk en makkelijk is om vanaf een individual account te kunnen overschakelen naar een company account, en worden alle apps die zijn gepublished veranderd onder het bedrijfsnaam?

Heeft iemand hier enige ervaring mee?

Alvast bedankt,
Marco

TUX2K 28-11-11 21:04

Ook een individual aanvraag duurt minimaal een week, bij mij in iedergeval wel.

Apple doet tevens erg moeilijk over het omzetten van een account, ook app overzeten doe ze niet aan.

Whacko 29-11-11 13:17

Als je ze opbelt zijn ze heel hulpvaardig met het omzetten van je account. Je moet dan een uittreksel van kvk opsturen enzo. Voorwaarde is wel dat het bedrijf een "legal entity" is. Een eenmanszaak mag bijvoorbeeld niet, daarom is mijn persoonlijke account niet omgezet. Dus kan je niet zeggen hoe lang dat zou duren.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:51.