iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Ontwikkelen voor iOS (https://forum.iculture.nl/f133/development/f58/ontwikkelen-voor-ios/)
-   -   iTunes Connect: Localizations (https://forum.iculture.nl/f133/development/f58/ontwikkelen-voor-ios/109217-itunes-connect-localizations.html)

robbietjuh 08-01-12 20:57

iTunes Connect: Localizations
 
Halloo,

Als je een meertalige app hebt, is het simpel om in Xcode je app netjes te laten presenteren voor de verschillende talen. Dit gedeelte is dan ook niet zo'n groot probleem. Echter, wanneer men een app wil insturen naar de App Store met iTunes Connect, de webapplicatie die developers dienen te gebruiken voor het managen van kosten, sales, en bovenal de apps zelf.

Via iTunes Connect maak je de app aan, het normale werk. Echter, als je meerdere talen wil toevoegen ga je naar Localizations en schakel je het in door een taal toe te voegen. Hier zit echter het probleem. In de laatste iTunes Connect Guide staat dat ook Nederlands wordt ondersteund, maar ik kan geen Nederlands toevoegen als Localization in iTunes Connect.

Iemand enig idee hoe je Nederlands kan toevoegen? English is wel beschikbaar, hoewel je toch zou denken dat dat de default language is die je bij je main metadata invult bij iTunes Connect - of denk ik hier te moeilijk?

Groeten,
Robert

TUX2K 09-01-12 10:48

Je kan geen Nederlands toevoegen omdat waarschijnlijk je hoofdtaal is.

robbietjuh 09-01-12 22:03

Okay, dus als ik het goed begrijp is het nu dus zo dat mijn "default language" Nederlands is en dus alle app stores een Nederlandse vertaling krijgen te zien, tenzij anders opgegeven in de (gelimiteerde) Localizations pagina van iTunes connect.

Op verschillende fora zie ik mensen met hetzelfde probleem en de default language "zo niet aan te passen zijn", maar ik heb een mailtje naar Apple gestuurd. Eens kijken wat ze er mee kunnen.

Bedankt voor het simpele maar toch best ophelderende antwoord.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:23.