iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Ontwikkelen voor iOS (https://forum.iculture.nl/f133/development/f58/ontwikkelen-voor-ios/)
-   -   Apps testen op verschillende devices (https://forum.iculture.nl/f133/development/f58/ontwikkelen-voor-ios/128543-apps-testen-op-verschillende-devices.html)

KDApps 30-10-12 09:07

Apps testen op verschillende devices
 
Ola,

Ik heb wat problemen met het testen van apps op andere devices dan mijn eigen. De mensen krijgen de apps niet geinstalleerd of zelfs niet gedownload. Heb al verschillende provision files aangemaakt en zelfs nieuwe groepjes binnen testflight, maar niks helpt. Zijn er alternatieven? Of weet er iemand een oplossing waar ik naar zou kunnen kijken om het alsnog via testflight te kunnen installeren op andere ipod of ipads?

Alvast bedankt.

Jonaske_ 03-11-12 17:47

Heb je de udid van de devices al toegevoegd via het provisioningportal? Als je dat hebt gedaan moet je een distributieprofile aanmaken met de apparaten die je wil gebruiken aangevinkt. Dan moet je uw profielen instellen in xcode zoals je dat hebt gedaan voor uw eigen device, dan in plaats van te duwen op build, moet je duwen op archive (product -> archive), en dan ad-hoc aanvinken en verdergaan. Als je dan blijft doorgaan heb je uiteindelijk een api-bestand. Dat moet je doorsturen naar de mensen die willen testen en waarvan je de udid hebt toegevoegd. Dan zouden normaal de mensen die het willen testen dat bestand kunnen openen via iTunes en hun iOsdevice synchroniseren met iTunes en dan staat het erop ;)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:49.