iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Ontwikkelen voor iOS (https://forum.iculture.nl/f133/development/f58/ontwikkelen-voor-ios/)
-   -   Wat rekenen jullie voor kosten voor de app in de appstore houden (https://forum.iculture.nl/f133/development/f58/ontwikkelen-voor-ios/140666-rekenen-jullie-voor-kosten-voor-de-app-de-appstore-houden.html)

basvaningen 17-06-13 11:10

Wat rekenen jullie voor kosten voor de app in de appstore houden
 
Hallo allemaal,

Ben sinds kort bezig met het ontwikkelen van apps voor iDevices. Binnenkort gaat de 1e app voor een klant de store in.
Hoe pakken jullie dit aan, maken jullie voor de klant een apart developer account aan wat ze zelf betalen of factureren jullie een X bedrag voor het in de appstore houden van deze app onder jullie developer account?

Whacko 17-06-13 11:21

Ligt eraan wat de klant wil :) ik heb beide situaties gehad. Gewoon met de klant overleggen. Dit is naar mijn mening een soortgelijk vraagstuk als het geven van de broncode na oplevering, en de rechten ervan. Gewoon overleggen met de klant wat die wil.

wubbe 19-06-13 08:57

Ik heb er niets voor gerekend. Ik heb sowiezo een developer account en die ene app kon daar wel bij. Service heet dat :)

De klant wilde achteraf liever de App onder zijn naam in de AppStore. Dat heb ik vorige week geregeld dmv. app transfer. Werkt prima.

Nikooos 19-06-13 10:28

Ik reken daar ook niet direct kosten voor. Moet het account toch in de lucht houden en met onderhoud en andere apps haal ik die 100 dollar per jaar er wel uit.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:28.