iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Ontwikkelen voor iOS (https://forum.iculture.nl/f133/development/f58/ontwikkelen-voor-ios/)
-   -   Antwoordapparaat voor iPhone (https://forum.iculture.nl/f133/development/f58/ontwikkelen-voor-ios/162503-antwoordapparaat-voor-iphone.html)

Florine v Cornbach Dorens 15-02-15 09:11

Antwoordapparaat voor iPhone
 
Allereerst bedoel ik dus geen voicemail :)

Waar ik naar op zoek ben is een app of optie die een gesprek aanneemt na een x aantal seconden of bij een klik op een knop en dat de microfoon op dat moment uit staat, maar dat de beller een bericht krijgt te horen en daarna een bericht kan inspreken. (eigenlijk een voicemailbericht die meteen te beluisteren is wanneer die wordt ingesproken)

Wanneer er dan bijvoorbeeld anoniem gebeld wordt, kan je horen wie er een bericht inspreekt en dan heb je nog de keuze om eventueel het gesprek wel of niet aan te nemen. Letterlijk de werking van een antwoordapparaat.

Ooit in het verleden had ik deze functie op mijn Nokia 6600 en ik maakte er enorm veel gebruik van. Nu twijfel ik alleen of het überhaupt wel kan op een iPhone, omdat de app waarschijnlijk op de background moet draaien. En ik weet niet of er de mogelijkheid is om een functie toe te voegen aan de bestaande functies van iPhone zelf.

Al een tijdje liep ik met dit idee en dus dacht ik het maar eens te vragen. Waarschijnlijk kan ik er dan ook weer een punt achter zetten.

XIII 15-02-15 11:33

Dit kan niet op een iPhone.

Misschien dat met een jailbreak wel iets mogelijk is?

Whacko 18-02-15 09:29

Ik zou zeggen kijk eens of Voozzle dit kan implementeren ;) Voozzle is een visual voicemail app, voor als je provider geen visual voicemail ondersteunt. Ik kan me voorstellen dat op de manier dat zij dit implementeren, dat de functie die jij omschrijft ook mogelijk zou zijn.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:40.