iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Ontwikkelen voor iOS (https://forum.iculture.nl/f133/development/f58/ontwikkelen-voor-ios/)
-   -   Tab bar, meerdere views (https://forum.iculture.nl/f133/development/f58/ontwikkelen-voor-ios/22157-tab-bar-meerdere-views.html)

BadSide 20-09-08 19:49

Tab bar, meerdere views
 
En weer een vraag van mijn kant:

Ik heb een view-based application gemaakt, en alles is nu gewoon werkend enzo. Via de interface builder het interface gemaakt, etc, etc.
Nu wil ik er dus een view bij, dus ik dacht, ik maak onderin een tab bar. Allebei de knopjes een naam gegeven, maar wat nu?
In de interface builder heb ik een tab bar controller toegevoegd, wat meteen een nieuw venstertje weergeeft. Hierin zie ik dus onderin een tab bar, en allebei hun eigen view. Hier heb ik dus even snel, om het te testen, een label in gestopt, met bij de ene tab gewoon 'Label 1', en bij de andere 'Label 2'. Maar dit werkt dus niet. Heb al write class files gedaan, maar geen verandering... Hoe krijg ik dit nu werkend? En moet ik mijn huidige interface opnieuw maken in die tab bar controller, of kan deze blijven staan?
Ik snap er eerlijk gezegd even helemaal niks meer van.

TinusOZ 22-09-08 04:35

Had het zelfde probleem ik heb even op google gezocht en deze website geeft hier handige informatie over iPhone SDK Articles: Tab Bar Controller Tutorial mocht dit niet werken dan zul je moeten zoeken naar een manier zonder de IB dit vind ik vele malen makkelijker werken.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:58.