iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Ontwikkelen voor iOS (https://forum.iculture.nl/f133/development/f58/ontwikkelen-voor-ios/)
-   -   MP3 player (audioToolbox?) (https://forum.iculture.nl/f133/development/f58/ontwikkelen-voor-ios/25372-mp3-player-audiotoolbox.html)

avalanched 18-11-08 18:00

MP3 player (audioToolbox?)
 
Ik weet niet of iemand het hier al eens aangehaald heeft. Maar ik ben dus aan het proberen een mp3 speler te maken die zijn mp3's online afhaald.

dus gewoon http://www.<mijnserver>.com/song1.mp3 .. inladen en afspelen ..

Ik heb de speakhere applicatie gedownload van de apple samples en de audioplayer en audioqueueobject gekopieerd naar mijn project en ipv de url die gebruikt word voor de ingesproken file af te spelen heb ik deze vervangen door mijn mp3 online .. nu crasht ie met een zeer rare error message .. zijnde ..

Error loading /Library/QuickTime/DivX Decoder.component/Contents/MacOS/DivX Decoder: dlopen(/Library/QuickTime/DivX Decoder.component/Contents/MacOS/DivX Decoder, 262): Symbol not found: _SCDynamicStoreCopyConsoleUser
Referenced from: /System/Library/Frameworks/ApplicationServices.framework/Versions/A/Frameworks/LangAnalysis.framework/Versions/A/LangAnalysis
Expected in: /Developer/Platforms/iPhoneSimulator.platform/Developer/SDKs/iPhoneSimulator2.0.sdk/System/Library/Frameworks/SystemConfiguration.framework/Versions/A/SystemConfiguration



Divx encoder .. voor mp3's? .. anyway .. iemand die een betere manier weet om dit aan te pakken of mijn probleem te verhelpen .. het lijkt me percies zoveel moeite om een simpel geluid in te laden en af te spelen. ik kom van een Actionscript background en daar is het misschien 10 lijnen code om een liedje in te laden en te laten afspelen .. het lijkt me nogal enorm veel om een simpel mp3tje te laten afspelen .. correct me if i'm wrong :)

iphonemark 19-11-08 10:18

Kan je op de iphone via google een gewone mp3 wel vinden en afspelen?

Op de iphone ontbreekt nogal wat codec en met name flash werkt ook niet.

avalanched 19-11-08 10:24

Ik heb gewoon een hardlink van een mp3 online die ik wil afspelen.. aangezien er een ipod op de telefoon zit veronderstel ik dat mp3's wel zullen kunnen worden afgespeeld ?

iphonemark 24-11-08 00:08

dat is maar de vraag. De webfunctie en ipod zijn vrij gescheiden programma's functies.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:59.