XPWN ME (Made easy)

XPWN ME (Made easy) discussie in Ontwikkelen voor iOS forum; ( verdwijnt na registratie ) Hi, Ik ben op dit moment bezig met het maken van een GUI voor XPWN. Dit ben ik aan het doen in visual studio, is ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Development > Ontwikkelen voor iOS
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 7 February 2009, 10:48
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard XPWN ME (Made easy)

Hi,

Ik ben op dit moment bezig met het maken van een GUI voor XPWN.
Dit ben ik aan het doen in visual studio, is er een ontwikkelaar die me wat tips kan geven over mijn project ?
Heeft voornamelijk te maken met variabelen en doorgeven daarvan naar een shell. Even alvast een screenshot van wat ik gebakken heb tot nu toe:
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg pv.jpg‎ (25,1 KB, 73x gelezen)
__________________
Origineel: iPhone US 1.0.2 OTB BL3.9 | Huidige firmware: 3.X | Bootloader: 3.9 | Baseband: 04.05.04_G

Zoek in de WIKI voor 99% van alle antwoorden.
Op persoonlijke berichten met vragen over de iPhone reageer ik niet. Gebruik hiervoor het forum. Ik ben geen helpdesk.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 7 February 2009, 10:53
Fasty's schermafbeelding
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 14 August 2008
Locatie: Melick
Berichten: 412
Standaard

Kijk eens aan. Dit zal straks wel wat makelijker zijn.
  #3  
Oud 7 February 2009, 10:57
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Het mooiste zou zijn als je zelf ook nog kan aangeven waar je alles hebt staan op de HD en niet vast zit aan een vaste map op een bepaalde schijf.
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #4  
Oud 7 February 2009, 11:00
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door scorpiosoft Bekijk bericht
Het mooiste zou zijn als je zelf ook nog kan aangeven waar je alles hebt staan op de HD en niet vast zit aan een vaste map op een bepaalde schijf.
Komt er ook in, maar eerst de basis goed werkend krijgen.
  #5  
Oud 7 February 2009, 11:10
Gilliam's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 December 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 665
Standaard

Mooi werk tot nu toe, gewoon aanvinken wat je wil en hij doet het.
Als dit uitkomt ga ik het zeker gebruiken!

Goodluck.
  #6  
Oud 17 February 2009, 23:35
galip91's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 April 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 42
Stuur een bericht via MSN naar galip91
Standaard

ik zie dat je bij select firmware en select type checkboxen hebt gebruikt. is het niet handiger om die ronde selectiedingen (ben even de naam kwijt) te gebruiken. Nu kan je meerdere firmware's en type's selecteren, wat mij niet de bedoeling lijkt.
Voor de rest is het misschien beter om je venster wat compacter in te delen, het ziet er zo 'kaal' uit.

Leuk idee en succes ermee!
__________________
Acer Aspire One 1,5GB Ram; Win7 + OSx 10.5.6
MacBook Pro 15,6" 10.6.2
  #7  
Oud 17 February 2009, 23:48
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 February 2009
Berichten: 76
Standaard

Erg mooi gedaan, heel handig! Hopen dat hij uitkomt
  #8  
Oud 18 February 2009, 13:56
daanhegman's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 March 2008
Locatie: Haarlem
Berichten: 178
Stuur een bericht via Instant Messenger naar daanhegman Stuur een bericht via Skype™ naar daanhegman
Standaard

Mischien Iphone enzo veranderen naar iPhone, heeft niets met programmeerwerk te maken, maar het staat gewoon mooier
__________________
Trots lid van iDevclub
  #9  
Oud 18 February 2009, 15:26
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door galip91 Bekijk bericht
ik zie dat je bij select firmware en select type checkboxen hebt gebruikt. is het niet handiger om die ronde selectiedingen (ben even de naam kwijt) te gebruiken. Nu kan je meerdere firmware's en type's selecteren, wat mij niet de bedoeling lijkt.
Voor de rest is het misschien beter om je venster wat compacter in te delen, het ziet er zo 'kaal' uit.

Leuk idee en succes ermee!
Dat is een goede tip, maar ik kan natuurlijk ook de techniek aanpassen dat hij de andere firmware "un-checked" als je een nieuwe kiest. Ik kijk wel even wat het makkelijkste is.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door daanhegman Bekijk bericht
Mischien Iphone enzo veranderen naar iPhone, heeft niets met programmeerwerk te maken, maar het staat gewoon mooier
Die snap ik niet ?
Visual Basic 2008 is wel degelijk programmeren hoor.

Laatst gewijzigd door iScorpio; 18 February 2009 om 19:04. Reden: samenvoegen ;)
  #10  
Oud 18 February 2009, 15:39
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Hij bedoelt, in je screenshot staat Iphone en het moet iPhone worden

EDIT
Ik ben trouwens heel benieuwd naar je app ArB, kan er niet op wachten als je een tester zoekt.....

__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak

Laatst gewijzigd door King1987; 18 February 2009 om 15:45.
  #11  
Oud 18 February 2009, 20:29
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Ik snap het, maar zoals de beginpost als zei, ik wilde graag wat hulp met wat basis zaken.......
  #12  
Oud 18 February 2009, 23:28
galip91's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 April 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 42
Stuur een bericht via MSN naar galip91
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArB Bekijk bericht
Dat is een goede tip, maar ik kan natuurlijk ook de techniek aanpassen dat hij de andere firmware "un-checked" als je een nieuwe kiest. Ik kijk wel even wat het makkelijkste is.
Dat wat jij zegt is inderdaad wel makkelijk. Geloof iets van:

if checkbox3.value = true then
checkbox1.value = false
checkbox2.value = false
...
...
end if

maar als je dit doet krijg je echt iets van 100 regels en word je programma onnodig groot (of er is een manier om het korter te schrijven).
Misschien is een listbox handiger?



Wat natuurlijk helemaal mooi zou zijn, is wanneer je grote klikbare plaatjes gebruikt. Bijvoorbeeld in het begin dat je plaatjes van de verschillende soorten apparaten zet. Is wat gebruiksvriendelijker en je programma ziet er ook wat leuker uit dan

just my 2 cents...

als je een tester nodig hebt weet je me te vinden
  #13  
Oud 19 February 2009, 20:58
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

De beveiliging inbouwen is ook iets wat ik later zal doen.

update: het wordt steeds grappiger om te bouwen en heb inmiddels door hoe ik variabelen kan gebruiken voor een popup tekst. Dus iets wat lijkt op:
"Je hebt firmware 2.2.1 met Bootneuter en Custom logo's gekozen."

Nu nog even kijken hoe ik die in een command-line shell kan vatten.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Handleidingen:Xpwn maak Custom firmware onder Windows (2.0 tot en met 2.2.1) ArB Wiki - Handleidingen (Archief) 35 19 March 2009 19:21
Beta Release xPwn GUI Tool ArB Archief 5 7 February 2009 11:20
xpwn Michael Unlock [archief] 19 7 December 2008 11:49

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:06.